Învaţă cum să îţi cureţi corect hainele de piele întoarsă

Publicat: Luni, 05 Octombrie 2015 14:36 // Actualizat: Luni, 05 Octombrie 2015 14:36 // Sursa: romaniatv.net

A venit sezonul în care scoatem de la naftalină hainele, genţile şi încălţările din piele întoarsă. Tu ştii cum să cureţi acest tip de piele fără să îl distrugi?

Foto: feminis.ro

CURĂŢĂ PETELE USCATE ŞI PRAFUL CU O PERIE ŞI OŢET ALB - mai întâi, ia o perie de pantofi şi curăţă viguros, în aceeaşi direcţie, pielea întoarsă. Apoi, foloseşte o cârpă înmuiată în oţet alb şi stoarsă foarte bine, pentru a reda pielii aspectul pe care îl avea atunci când era nouă.

Ce spun hainele despre cât de sexy se simte o femeie

FOLOSEŞTE UN SPRAY SPECIAL PENTRU PIELE ÎNTOARSĂ - acesta ţine praful la distanţă, însă trebuie neapărat să îl aplici după ce ai curăţat cu peria.

ÎNDEPĂRTEAZĂ PETELE UMEDE CU PUDRĂ DE TALC - imediat ce ai vărsat pe pielea întoarsă cafea, suc sau orice alt lichid ce ar putea păta, tamponează locul cu pricina cu o cârpă uscată şi aplică apoi un strat zdravăn de pudră de talc. Lasă pudra să absoarbă urmele de lichid peste noapte şi, a două zi, îndepărteaz-o cu o perie.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
curăţare haine haine din piele întoarsă încălţăminte mod corect sfaturi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 oct 14:51
...încălţările din piele întoarsă. Tu ştii cum să cureţi acest tip de piele fără să îl distrugi? Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
05 oct 14:48
...încălţările din piele întoarsă. Tu ştii cum să cureţi acest tip de piele fără să îl distrugi? Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H