Învaţă cum să-ţi satisfaci soţia în pat

Bărbaţilor le place să creadă că ştiu totul despre sex şi că sunt adevăraţi zei ai iubirii. Însă nu o dată realitatea le-a oferit lecţii usturătoare, care i-au făcut să înţeleagă că mai au multe de învăţat.

RomaniaTV.net
30 mai 2012, 06:03
Învaţă cum să-ţi satisfaci soţia în pat

Înainte de a te împăuna că ştii absolut totul despre sex, întreabă-ţi soţia ce părere are. Dacă răspunsul nu te satisface, iată câteva sfaturi care poate nu te vor învăţa totul despre sex, însa te vor ajuta cu siguranţă să-ţi satisfaci mai bine soţia.

Acţionează ca un potenţiomentru, nu ca un întrerupător

Când compari sexualitatea bărbaţilor cu cea a femeilor n-o să găseşti prea multe lucruri comune. Bărbaţii sunt asemenea unui întrerupător: apeşi pe el şi este gata. Femeile, în schimb, sunt asemenea unui potenţiometru: îl dai înainte, înapoi şi tot aşa.

Dacă ar fi să mai facem o comparaţie, bărbaţii sunt asemenea unei transmisii standard: dacă urmezi paşii într-o anumită ordine, atunci obţii rezultatul scontat. Femeile sunt asemenea unei prăjituri: rezultatul final depinde de ingredientele folosite şi de cofetar, dar şi de cuptor, de altitudine, de umiditatea din acea zi şi multe alte variabile.

Pe scurt, trebuie să ştii că o partidă de amor excelentă este o experienţă de 24 de ore care se petrece atât în dormitor, cât şi in afara lui. Sexul reuşit depide de context. Şi nu uita: nu-ţi trebuie prea mult timp să-ţi porneşti propriul motor, în schimb femeile trebuie mai întâi încălzite înainte de a fi pornite.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro