Învaţă să-i aprinzi simţurile. Trucuri cu care orice femeie va face preludiul interesant pentru bărbaţi

O partida de sex reusita inseamna satisfacerea ambilor parteneri. Si, in ciuda tuturor prejudecatilor, preludiul este la fel de important si pentru barbati, chiar daca nu recunosc. Totul e sa inveti cum sa-l faci mai placut si interesant.

RomaniaTV.net
25 nov. 2016, 12:47
Învaţă să-i aprinzi simţurile. Trucuri cu care orice femeie va face preludiul interesant pentru bărbaţi

Orice femeie care vrea sa se bucure de preludiu trebuie sa stie ca e important sa-si faca partenerul sa si-l doreasca si el. Doar ca la barbati lucrurile functioneaza putin altfel. Daca vei sti sa-i aprinzi simturile, s-ar putea sa ai parte de o partida pe care sa  tineti amandoi minte. Trebuie doar sa iesi din sfera previzibilului, care este cel mai mare dusman al pasiunii.

Cercetatorii au aflat in urma unui studiu ca barbatii si-ar dori sa dureze preludiul nu mai putin de 18 minute. Timp in care, la fel ca femeile, isi doresc sa fie rasfatati si alintati. Ca sa nu lungesti totusi prea mult povestea si sa-i dai timp sa se plictiseasca, avand in vedere ca femeile au nevoie de ceva mai mult, poti incepe preludiul cu cateva ore inainte ca partenerul tau sa ajunga acasa. Spune-i printr-un mesaj cateva lucruri din ceea ce ai vrea sa faceti impreuna. Ai grija sa nu ii dezamagesti asteptarile, caci toata ziua numai la asta ii va sta gandul.

Surprinde-ti partenerul. Ce ii place sa ii faci inainte de sex, pas cu pas

Atunci cand vine acasa, asteapta-l in cele mai sexy haine pe care le ai si poarta-te normal, dandu-i insa de inteles ca va urma o noapte lunga.

Poti trece pe langa el si sa il atingi intamplator, ii poti sopti la ureche ca il iubesti si ca il vrei. Toti barbatii iubesc sa fie atinsi si nu neaparat in zona intima. Joaca-te cu parul sau, atinge-i urechile si treci usor cu unghiile peste spatele sau.

Prinde-i lobul urechii cu dintii si saruta-l peste tot. Adora sa fie sarutat pe piept, asa ca nu ezita sa faci acest lucru. Cu siguranta ca saruturile lui vor fi inzecite dupa acest lucru. O sa il starnesti imediat. Daca te mai misti si senzual, partenerul tau va fi cucerit iremediabil.

Excita-l si auditiv si spune-i lucruri care ii plac, lauda-l si lasa-i imaginatia sa zboare. Surprinde-l cu lucruri pe care nu le faci de obicei.