Învăţătoarea care a făcut greva foamei, candidată la parlamentare pe lista USL

Învăţătoarea Cristiana Anghel şi academicianul Dinu Giurescu vor candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Social Liberale pe locurile rezervate Partidului Conservator, a confirmat, pentru AGERPRES, preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 09:22
Învăţătoarea care a făcut greva foamei, candidată la parlamentare pe lista USL

Istoricul Dinu Giurescu va candida pentru un post de deputat în Colegiul 19 din sectorul 4 al Capitalei. VEZI ÎMPOTRIVA CUI VA CANDIDA

Tot din partea USL va candida şi învăţătoarea Cristiana Anghel, cea care s-a aflat în greva foamei timp de 70 de zile pentru respectarea unui principiu democratic fundamental – aplicarea unei legi în vigoare. Aceasta va candida pentru colegiul de senator de Dolj rezervat PC.

„Vă confirm candidatura celor două personalităţi pe care le-am susţinut, pentru că am convingerea că România are acută nevoie de modele autentice. Academicianul Giurescu va da substanţă, va oferi profunzime, va asigura viziune legislativă. Iar o persoană cu forţă morală şi responsabilitate civică ca doamna învăţătoare Cristiana Anghel va oferi o necesară lecţie de responsabilitate şi va demonstra că băncile Parlamentului sunt pentru muncit, pentru construit, pentru gândit, nu pentru dormit”, a declarat preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.