INVAZIA femeilor Barbie: Încă o tânără face furori, după aceeaşi reţetă. Susţine că look-ul ei e NATURAL FOTO

Este oficial: Ucraina este țara păpuşilor Barbie din viața reală. Celebrele Valeria Lukyanova și Anastasiya Shpagina au acum competiţie, pentru că altă "păpusă Barbrie" din Ucraina vrea să le răpească faima - Alina Kovaleskaya, în vârstă de 20 de ani.

RomaniaTV.net
14 nov. 2013, 12:31

Alina Kovaleskaya, din Odessa, același oraș ca și cele celelalte femei Barbie, a reuşit să atragă destulă atenţie după ce a încărcat o serie de fotografii cu ea în care seamănă cu o păpușă.

Vezi şi Cum arată Femeia Barbie în realitate? Vezi FOTO cu ea nemachiată

Alina îşi aplică mai multe straturi de machiaj, în special în jurul ochilor, pentru a-i face să arate anormal de mari și pentru a semăna cu celebra Barbie.

CITEŞTE ŞI FEMEIA BARBIE, în cea mai PERVERSĂ ipostază FOTO

Este acum o reţetă bine-cunoscută, folosită de către toate celelalte „păpuși Barbie” din Odessa, care folosesc aceleași trucuri, țin şedinţe foto în aceleași locații din oraș și uneori apar chiar împreună în fotografii.

CITEŞTE ŞI SECRET ŞOCANT despre trecutul femeii BARBIE. Ce obişnuia să facă Valeria Lukyanova

Deși este acuzată că este încă o clonă faimoasei Valeria Lukyanova, Alina pretinde că este diferită de toate celelalte femei Barbie. Ea spune că seamănă cu cunoscuta papuşă în mod natural, cu ochii ei mari, nasul mic și buzele conturate. Cu toate acestea, este evident că ea folosește de tone de machiaj pentru a-şi accentua trăsăturile, la fel ca orice altă „păpușă umană” de pe internet.

Citeşte şi Femeia BARBIE se „MUMIFICĂ”. Este extrem de slabă FOTO

 

Vezi şi Cum arată femeia BARBIE DEZBRĂCATĂ GALERIE FOTO