Invenţie în pandemie, patul care se transformă automat în sicriu. Oamenii sunt îngropaţi direct

O companie columbiană a găsit o soluție pentru penuria de paturi și sicrie în timpul pandemiei coronavirusului: le-a combinat.

20 mai 2020, 11:58
Invenţie în pandemie, patul care se transformă automat în sicriu. Oamenii sunt îngropaţi direct

ABC Displays a creat un pat de carton cu balustrade metalice, care se poate transforma în sicriu dacă moare un pacient. Directorul companiei, Rodolfo Gomez, a declarat că a fost inspirat să găsească o modalitate de a ajuta după ce a urmărit evoluția pandemiei din Ecuador. Paturile pot ține o greutate de 150 de kilograme și vor costa aproximativ 85 dolari fiecare, a spus Gomez.

Ideea i-a venit după ce familiile din orașul ecuadorian Guayaquil, cel mai lovit de pandemie din America Latină, au așteptat în case, cu persoanele dragi decedate în urma infectării cu coronavirus, din cauză că nu au găsit sau nu și-au putut permite un sicriu din lemn, folosindu-le în schimb pe cele din carton donate.

Citeşte şi Metodă ingenioasă de binecuvântare a credincioşilor! La ce obiect a apelat un preot pentru a-i stropi pe oameni cu agheasmă

Familiile sărace nu au un mod de a plăti pentru un sicriu„, a spus Gomez. El a declarat că intenționează să doneze 10 din noile sale paturi. Până în prezent, nu există nicio indicație dacă paturile vor fi folosite și nu au fost plasate comenzi.

Compania din Bogota este de obicei concentrată pe reclame, dar a fost paralizată în cea mai mare parte în ultima lună, în urma crizei provocate de coronavirus.

Columbia a raportat peste 15 500 de cazuri confirmate cu corovirus și 574 de decese.