Inventivitate de infractori români: Falsificau carduri şi îngropau banii obţinuţi în BĂLEGAR

Românul tot român rămâne! Deşi furau bani din Panama, Republica Dominicană, China, Uganda şi alte astfel de locuri exotice, 12 hoţi români ajungeau, într-un final, să îngroape banii pe un câmp, în bălegar!

RomaniaTV.net
01 iul. 2012, 06:44
Inventivitate de infractori români: Falsificau carduri şi îngropau banii obţinuţi în BĂLEGAR

O grupare de falsificatori de carduri a fost trimisă în faţa judecătorilor de DIICOT, după ce hoţii au fost urmăriţi pe tot mapamondul. 12 băcăuani sunt acuzaţi că au falsificat carduri prin mai toată lumea. Astfel, ei au ajuns, în interes de serviciu, în China, Uganda, Republica Dominicană, Argentina sau Olanda. Într-un final, însă, banii ajungeau în România. Cumv încrederea oamenilor în bănci a scăzut odată cu adâncirea crizei, băcăuanii au găsit soluţia perfectă: bălegarul de acasă. Cel puţin aşa reiese din rechizitoriul DIICOT.

„ADI: Aşa o să primeşti acasă două de 3.000, iei banii frumos şi-i duci unde ţi-am zis, acolo unde am făcut groapa pe câmp, în dreapta, unde-i ultima tură de bălegar. Faci o groapă acolo în spate şi acolo îi bagi…

CRISTINA: Haide mă iubitu’, dar nu poate să trimită şi pe alt nume, să nu trimită numai pe numele meu?

ADI: Lasă, mamă, care-i problema dacă ai amant în alte ţări? Ia uite, nu-i problemă, eu nu mă supăr, trimite bani, mai contează…”

Cu activitatea infracţională a românilor nu este însă de glumă. Gruparea condusă de Ceauşu Nicolae a reuşit să fure peste 700.000 de euro din conturi din toată lumea. Procurorii DIICOT au adunat probe din toate ţările unde au furat românii, iar acum i-au trimis să fie judecaţi de Tribunalul Bacău.