Învestire cu scandal într-o comună din Mehedinţi: Fostul primar cere repetarea alegerilor

Învestire cu scandal în comuna Gogoşu din Mehedinţi. Fostul primar Gheorghe Haneş nu acceptă faptul că a pierdut alegerile şi cere repetarea lor. Aşa că la învestirea primarului ales, a organizat un miting de protest. Noul edil nu s-a lăsat nici el mai prejos şi a venit la învestire însoţit de susţinători.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 15:28
Învestire cu scandal într-o comună din Mehedinţi: Fostul primar cere repetarea alegerilor

Deşi voturile au fost numărate de cinci ori, fostul primar Gheorghe Haneş contestă legalitatea alegerilor şi cere repetarea lor. La învestirea primarului ales, a organizat un miting de protest.

„Această manifestaţie s-a făcut ca un răspuns la frauda electorală care s-a produs la nivelul acestei comune (…) Îmi doresc alegeri repatate la nivelul comunei Gogoşu pentru a demonstra corectitudinea şi legalitatea lor”, a declarat fostul primar, Gheorghe Haneş.

Primarul ales nu s-a lăsat nici el mai prejos şi a venit la învestire însoţit de susţinători, care nu aveau însă autorizaţie de miting, spre deosebire de cealaltă tabără.

„Cred ca e nebun. El a organizat alegerile, a făcut tot şi acum spune că l-am furat noi (…) Au fost cu 6 voturi mai mult ca el şi s-au numărat de 5 ori”, a spus şi primarul ales, Jan Rogoveanu.

Învestirea a fost amânată pentru vineri. În continuare localitatea nu are conducere.