Investiţie de peste 60.000 de lei pentru atragerea turiştilor la schi, cu toate că nu e zăpadă

Aceasta este suma alocată de Consiliul Judeţean Hunedoara propriei firme de turism, la ultima şedinţă de săptămâna trecută. Mai mult, campania de distribuţie de pliante şi CD-uri abia a început, cu toate că până la Crăciun mai sunt doar două săptămâni.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 17:18
Investiţie de peste 60.000 de lei pentru atragerea turiştilor la schi, cu toate că nu e zăpadă

Consiliul Judeţean Hunedoara a alocat 62.600 de lei propriei companii de turism la ultima şedinţă de Consiliu. Firma ar trebui să promoveze campania de schi de la munte, cu toate că nu prea e zăpadă. Autorităţile sunt optimiste şi spun că promovarea este benefică pentru ca turiştii să vină chiar şi după Sărbători.

Iarna încă n-a început, până-n martie, aprilie, cât sunt zăpezi în munţii noştri şi se poate schia va avea efect. Va fi un succes„, a spus Ioan Rus, vicepreşedinte CJ Hunedoara.

În acestă campanie vor fi distribuite 2.000 de CD-uri şi pliante. Hunedorenii cred ca staţiunile din judeţ merită promovarea turistică.

În funcţie de numărul de nopţi de cazare, preţul unui sejur în staţiunile hunedorene costă între 150 şi 900 de lei de persoană.


loading...
Partenerii noștri