Învingătorul lui Connor McGregor, suspendat 9 luni şi amendat cu 500.000 dolari. Este pedeapsa pentru bătaia de la finalul meciului

Comisia Sportivă a Statului Nevada l-a pedepsit pe luptătorul rus Habib Nurmagomedov cu o amendă de o jumătate de milion de dolari şi l-a suspendat 9 luni pentru bătaia de la finalul meciului cu Connor McGregor.

29 ian. 2019, 17:46
Învingătorul lui Connor McGregor, suspendat 9 luni şi amendat cu 500.000 dolari. Este pedeapsa pentru bătaia de la finalul meciului

Meciul a avut loc în data de 6 octombrie 2018, la Las Vegas, iar Nurmagomedov l-a învins pe irlandezul McGregor. Finalul partidei a fost marcat de un scandal de proporții, în care au fost implicați și membrii echipelor celor doi luptători. Irlandezul a fost agresat chiar în timp ce se afla pe podea, în încercare de a-și reveni după KO-ul suferit în runda a 4-a, iar rusul a sărit să-l bată pe unul dintre membrii anturajului lui Conor.

Presa britanică a descoperit că Dillon Danis (25 de ani), specialist în jiu jitsu și membru din anturajul lui McGregor, l-a atacat verbal pe Nurmagomedov, imediat după ce acesta l-a făcut KO pe Conor. „Nenorocit de șobolan musulman„, susțin englezii de la Daily Mail că ar fi fost jignirea josnică aruncată de Dillon Danis în direcția lui Nurmagomedov, care imediat a ieșit din ring și a sărit în public, pentru a se răfui cu el.