Ioan Andone: Am suferit în meciul cu Slovan Liberec

CFR Cluj a câştigat cu 2-1 la Liberec, dar antrenorul Ioan Andone a recunoscut că elevii săi au avut probleme în meciul cu cehii.

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 19:54
Ioan Andone: Am suferit în meciul cu Slovan Liberec

CFR Cluj a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Slovan Liberec, dar misiunea elevilor ardelenilor în Cehia a fost foarte grea, în multe momente de pe parcursul primei reprize, la scorul de 0-0, cehii fiind pe punctul de a egala situaţia de la general. După partidă, chiar şi Ioan Andone, antrenorul CFR-ului, recunoştea dificultăţile pe care le-a avut echipa sa: „Slovacii au fost ca o fiară rănită după meciul de la Cluj. Am marcat în cele mai bune momente ale meciului, dar am suferit. S-a văzut că sunt campioana Cehiei, o echipă bună. Acum ne gândim mai departe, urmează să vedem cu cine cădem.

Mai avem mult de muncă, azi am avut şi unii jucători obosiţi. Aş fi vrut mai multă posesie şi mai multă exactitate în apărare, dar până la urmă s-a terminat bine. Felgueiras este un portar excepţional, echipa l-a aşteptat, văd că s-a impus. Vom avea şanse în faţa oricărui adversar, contează mult ce facem în primul meci. Trebuie să jucăm mai bine decât azi. Jucătorii trebuie să rămână concentraţi, să menţinem ritmul de victorii”, a declarat Andone pentru Transilvania Look.