Ioan Becali a ajuns din nou în faţa instanţei. Accidentul rutier care l-a trimis pe agentul FIFA direct la tribunal

Ioan Becali a fost chemat în instanță într-un proces în care un service auto l-a citat ca interveninent, după ce compania de asigurări a refuzat să plătească aproape 41.000 de lei. Procesul a fost deschis de un service auto care a reparat o mașină avariată de agentul FIFA.

19 oct. 2023, 09:17
Ioan Becali a ajuns din nou în faţa instanţei. Accidentul rutier care l-a trimis pe agentul FIFA direct la tribunal
Ioan Becali a ajuns din nou în faţa instanţei. Accidentul rutier care l-a trimis pe agentul FIFA direct la tribunal

Ioan Becali a ajuns din nou în faţa instanţei. Societatea care deține un service auto în București ar fi trebuit să primească de la firma de asigurări la care Ioan Becali avea poliță suma de 40.744,49 lei. Compania de asigurări a refuzat să achite factura, astfel reprezentanții service-ului au deschis un proces, în care Ioan Becali are calitatea de intervenient, anunţă SpyNews.

Pe de altă parte, după trei ani de procese, timp în care dosarul a fost pasat de la o instanță la alta, trimis spre rejudecare, apoi contestat, Tribunalul București a respins apelul fostei amante a lui Ioan Becali, în care agentul FIFA a contestat o executare silită. „Admite cererea. Dispune conexarea executării silite ce face obiectul dosarului de executare nr. 1062/2013 al BEJA „Aequitas” la executarea silită ce face obiectul dosarului de executare nr. 1520610400331/2015 al ANAF – Direcţia Generală Executări Silite Cazuri Speciale. Stabileşte cheltuielile de executare în dosarul de executare nr. 1062/2013 al BEJA „Aequitas”, până la momentul conexării, la suma de 10.000 lei. Respinge cererea intimatei G. A. de obligare a petentului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Cu apel în 10 de zile de la comunicare”, a dispus Judecătoria Sectorului 4. Fosta amantă a declarat apel, în termenul stabilit, dar instanța superioară i-a dat dreptate tot lui Ioan Becali: „Respinge apelul, ca nefondat. Definitivă”.

Citeşte şi: Ioan Becali, dezvăluiri-bombă despre scandalul Răducioiu – Janine. „Am intrat în casă peste ea și i-am luat banii!” VIDEO

Recent, Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc în zona Gorjului, din Sectorul 6 al Capitalei. Acesta conducea bolidul său Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de aproximativ 500.000 de euro, când a fost lovit din spate de un autoturism la volanul căruia se afla o femeie. „Eu eram la stop cum ar veni şi ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că a simţit că m-a atins, dar eu n-am simţit. M-am dat jos, nu avea nimic nici maşina ei, nici a mea. Maşina nu avea nimic. M-a recunoscut fata. Au început toţi să filmeze pe acolo, că au crezut că s-a întâmplat ceva, dar nu s-a întâmplat nimic. Ce amiabilă, înţelegere pe ce? N-am simţit că s-a atins ceva, a crezut ea că s-a atins de bara mea, că simţeam şi eu aşa, nu? Aşa poţi să filmezi orice, dar unde e accidentul? Dacă n-are nicio zgârietură maşina, unde e accidentul?”, a spus Gigi Becali.