Ioan Becali, despre relaţia cu Gică Popescu după ÎNCHISOARE. „Ce să-mi reproşeze? Când împărţeam banii a fost bine?”

Ioan Becali, 67 de ani, a vorbit după aproape cinci ani, perioadă în care mare parte din timp și-a petrecut-o la închisoare, unde a ispășit două condamnări, una în "Dosarul Transferurilor" și cealaltă pentru mituirea judecătoarei Geanina Terceanu.

RomaniaTV.net
08 mart. 2019, 13:59
Ioan Becali, despre relaţia cu Gică Popescu după ÎNCHISOARE. „Ce să-mi reproşeze? Când împărţeam banii a fost bine?”

Ioan Becali a vorbit la Telekom Sport despre relația lui cu Gică Popescu, de asemenea condamnat în „Dosarul Transferurilor”.

GICĂ HAGI a rupt relaţiile cu FRAŢII BECALI. Motivul pentru care nu au mai vorbit de 4 ANI

„Nu mi-a reproșat nimic. E adevărat că eu am simțit… Săracul, nu era obișnuit cu chestiile astea. Pentru mine nu a fost un șoc ce s-a întâmplat, dar pentru Popescu chiar a fost!

Dar niciodată nu o să spună că din cauza noastră. A fost cu noi, a fost tovarășul nostru. Am luat bani. A fost bine când i-am numărat, a fost bine când i-am împărțit, a fost bine când intrau în conturi!

Eu am venit de pe stradă. Am stat la Napoli, d-asta mi se mai spune mafiotul. A trebuit să-mi câștig existența la 20 și ceva de ani din stradă! Dar eu nu sunt mafiot. Mafiot înseamnă ală care face și desface. Dar Giovanni Becali a plătit cu pușcăria în România! Mourinho, Messi și Ronaldo ce-au făcut în Spania? Și-au plătit amenda și sunt bine mersi acasă”, a spus Ioan Becali.