Ioan Becali, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Am luat toţi. Gigi a umblat fără mască”

Impresarul Ioan Becali a vorbit despre perioada în care a fost infectat cu COVID-19. Deşi mulţi apropiaţi de-ai săi s-au infectat, Gigi Becali nu a fost atins de virus, deşi umbla fără mască.

13 nov. 2020, 10:01
Ioan Becali, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Am luat toţi. Gigi a umblat fără mască”

Ioan Becal

i (68 de ani) a vorbit despre perioada în care a fost pozitiv cu noul coronavirus. n urmă cu o lună, Victor Becali, Ioan Becali şi rude din familie s-au infectat cu COVID-19.

După ce a scăpat de virus, Giovanni a recunoscut că s-a tratat la clinica finanţatorului FCSB, Gigi Becali: „M-a ajutat vărul meu (n.r. – Gigi Becali) cu nişte medicalemnte, cu nişte perfuzii la el la clinică. Am crezut în ce mi-a spus el (n.r. – Gigi Becali), doctorul mi-a permis. Am avut nişte frisoane, nu aveam nimic. Mi-am luat sânge şi am 90 la anticorpi, e foarte bine. Media e de 40-50, la mine e bine. Nu am trăit cu teamă”, a declarat Ioan Becali în cadrul emisiunii „Sport Report”. „Eu am avut niște frisoane câteva zile, apoi m-a ajutat vărul meu (n.r. Gigi Becali) cu niște medicamente. Mi-a dat niște vitamine bune, am făcut și niște perfuzii. Cardiologul mi-a permis tot ce mi-a dat. Am făcut primul test, pozitiv, al doilea tot pozitiv, la două săptămâni distanță. Al treilea a fost negativ. Eu încă port masca, respect măsurile”, a declarat Ioan Becali la TV Telekom Sport.

Familia Becali, lovită de coronavirus

Giovanni Becali a dezvăluit că Gigi a fost singurul membru al familiei care a scăpat de Covid-19. „Ne-am infectat la bar, acolo unde ne strângem noi, verii, între noi. Am luat toți, pe rând. Și Victor și câțiva nepoți, câțiva veri au avut. Doar Gigi nu a luat virusul. Și el a umblat fără mască peste tot”, a povestit Ioan Becali.

Ioan Becali, despre conducătorul dinamovist Pablo Cortacero: Este unul dintre cele mai mari blufuri ale fotbalului românesc

Ioan Becali pozitiv. COVID-19 l-a ocolit pe Gigi Becali

Deşi s-au aflat în aceleaşi locuri, Gigi Becali a fost ocolit de COVID-19, deşi nu s-a protejat: „Ne-am infectat la bar, unde ne strângem cu neamurile, cu verii. Am luat toţi. Şi Victor, şi câţiva nepoţi, veri, numai Gigi nu a avut. Şi a umblat fără mască, făr nimic”, a mai spus Giovanni, la Telekom Sport.

@fiara7official😷 🦠 Ioan Becali, tratat de COVID-19 de varul Gigi Becali 💊 ##fiara7official ##fiara7 ##fiara ##becali ##romania ##tratament ##ioanbecali ##gigibecali ##fyp

♬ original sound – fiara7official