Ioan Becali, în faţa instanţei: Singura fărădelege făcută de mine a fost în Spania

La audierile de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, impresarul Ioan Becali s-a dat în spectacol în faţa magistraţilor. El i-a întrebat ironic dacă a fost chemat în instanţă fiindcă i-a spus procurorului Ţuluş să nu fumeze şi apoi a spus spre uimirea propriului avocat, că singura fărădelege făcute de el a fost în Spania.

09 mai 2013, 12:12
Ioan Becali, în faţa instanţei: Singura fărădelege făcută de mine a fost în Spania

Ioan Becali a fost condamnat la opt ani de închisoare în Dosarul Transferurilor, iar joi el s-a prezentat în faţa magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde se judecă recursul. Deşi iniţial refuzase să dea declaraţii în faţa instanţei, Ioan Becali a ţinut să totuşi adreseze câteva cuvinte. Potrivit gsp.ro, Ioan Becali le-a spus magistraţilor: „Aş vrea să vorbesc fără să se consemneze. Am fost chemat pentru că i-am spus lui Ţuluş să nu fumeze? Ţuluş şi ai lui crezînd că vor găsi o cutie poştală plină cu scrisori.

Firmele aduse de mine aveau relaţii mai importante decît mine. Dacă au dat bani în stînga şi în dreapta au vrut să recupereze bani. Eu am bătut la uşă cu Mara, Mitea, no name…

Când l-am transfera pe Chivu, i-am zis lui Koeman că am un puşti, pe Mitea. De ce Parchetul n-a adus oameni din firme, din Olanda, să spună? Nu vreau să stau prin puşcărie 8 ani pe nedrept!„.

De asemenea Becali a mai declarat, spre stupefacţia avocatului său: „Singura fărădelege făcută de mine a fost în Spania. Până în anul 2002, dacă un contract era de un milion de dolari, clubul mai plătea doar 200.000 impozit, pentru că jucătorii aveau contract de imagine în afara ţării„.

Citeşte şi

Borcea: Transferurile pe care le-am făcut au adus profitabilitate de 1.800 la sută, clubului