Ioan Becali lucrează la un film autobiografic: „Se va numi Don Giovanni!”. Când va fi lansat

Ioan Becali a dezvăluit detalii senzaționale despre viitorul său film autobiografic intitulat "Don Giovanni". Acest proiect cinematografic captivant își propune să dezvăluie cele mai semnificative momente din viața impresarului, acoperind aspecte precum adolescența, maturitatea și fascinantele episoade din cariera sa în lumea fotbalului.

20 nov. 2023, 20:39
Ioan Becali lucrează la un film autobiografic: „Se va numi Don Giovanni!”. Când va fi lansat
Ioan Becali lucrează la un film autobiografic: "Se va numi Don Givanni!". Când va fi lansat

Ioan Becali lucrează la un film autobiografic: „Se va numi Don Giovanni!”. Cu un contract de exclusivitate semnat cu o firmă de producție de top, Ioan Becali a dezvăluit că filmul va aduce în prim-plan nu mai puțin de trei actori care îl vor reprezenta în diferite etape ale vieții sale. Aceștia vor ilustra evoluția sa, de la copilărie, maturitate și aventurile sale în Occident, până la intrarea sa în lumea fotbalului, unde se află și în prezent.

Citeşte şi: Fiul nerecunoscut al lui Ioan Becali apare în documente oficiale cu numele agentului FIFA. Câţi ani are şi cu se ocupă Bernhard Becali

„Am început filmările la filmul ‘Don Giovanni’ care va reprezenta toată viața mea. Am contract de exclusivitate cu o firmă și nu am voie să vorbesc despre asta, doar ție ți-am spus. E o excepție. Filmul va reprezenta adolescența mea, maturitatea mea. Va fi trei actori. Unul care mă va reprezenta în copilărie, celălalt va reprezenta maturitatea mea, plecarea în occident și toate aventurile mele și ultimul eu care ies dintr-o lume periculoasă și intru în lumea fotbalului și uite-mă și astăzi. O să iasă cam într-un an și jumate. Sunt români, cei mai buni regizori, cei mai buni scenariști. A venit ideea de la ei. După am vorbit cu soția și cu copiii. Au acceptat mai greu, pentru că în film va fi exact viața mea, cu toate relele și bunele pe care le-am făcut. Va fi un film de 2 ore jumate. Va fi și în străinătate, se ocupă firma aceasta. Acum eu filmez cam trei ore în fiecare zi. Să te pregătești cu fracul, că la premieră trebuie să vii foarte bine îmbrăcat”, a declarat Ioan Becali pentru Fanatik.

Citeşte şi: Ioan Becali, dezvăluiri-bombă despre scandalul Răducioiu – Janine. „Am intrat în casă peste ea și i-am luat banii!” VIDEO

Cu privire la scenariu, Ioan Becali a dezvăluit că filmul va include toate nuanțele vieții sale, inclusiv momentele dificile și cele de succes. „Filmul va aduce în prim-plan toate relele și bunele pe care le-am trăit. Va fi o producție de aproximativ două ore și jumătate, cu implicații și în străinătate, gestionate de echipa noastră de producție”. Cu o lansare programată în aproximativ un an și jumătate, filmul „Don Giovanni” promite să fie o experiență cinematografică memorabilă și autentică, aducând povestea captivantă a impresarului român pe marile ecrane. Publicul este așteptat să fie martor la o incursiune în viața tumultoasă a lui Ioan Becali, condimentată cu episoade inedite și emoționante.