Ioan Becali: Naţional Arena are mari probleme. UEFA a făcut un raport

Impresarul susţine că autocarele nu au loc la vestiare, de la parcarea subterană nu există scări, dar arena are şi alte probleme, pe care le-a semnalat şi UEFA.

RomaniaTV.net
07 nov. 2011, 09:32
Ioan Becali: Naţional Arena are mari probleme. UEFA a făcut un raport

Impresarul Ioan Becali se află într-un moment în care este furios pe toată lumea. Mai întâi şi-a vărsat nervii pe şeful Gloriei Bistriţa, Heinrich Schorsch, pe care l-a acuzat că a fost ofiţer SS şi a avut rol în exterminarea evreilor, deşi acesta s-a născut spre sfârşitul războiului, în 1943.

Acum, Becali a descoperit deficienţe pe care le consideră grave la lucrările de construcţie ale Arenei Naţionale, care primăvara viitoare va găzdui finala Ligii Europa. Într-o apariţie la GSP TV, Giovani Becali a declarat că are informaţii că UEFA a făcut un raport cu privire la aceste nereguli. „Stadionul ăsta are mari probleme. La banii care s-au cheltuit, stadionul n-a fost făcut asa cum trebuie. UEFA a făcut un raport special în care îi anunţă ce modificări trebuie să facă. Autocarul n-are loc să intre la vestiare, o ia pe la intrarea invalizilor.

La parcarea subterană sunt doar două lifturi, n-au scări! Dacă îţi faci o casă nu-ţi dă autorizaţie dacă nu pui şi scări. Lor cum le-au dat autorizaţie? Sunt multe şi multe alte probleme. Au dispărut atâţia bani, dar măcar trebuiau să-l facă aşa cum trebuie„, a declarat Becali.