Lovitură DURĂ pentru Ioan Becali în INSTANŢĂ

Ioan Becali are din nou probleme cu legea. De această dată nu mai este vorba despre o condamnare, ci de pensia alimentară pe care trebuie să o achite lunar fiului său. Magistrații au început să verifice veniturile impresarului pentru a stabili cât de mare va fi pensia.

28 mai 2014, 06:57
Lovitură DURĂ pentru Ioan Becali în INSTANŢĂ

Aida Giurumescu, fosta amantă a lui Ioan Becali, a primit aprobarea judecătorilor să calculeze averea fostului impresar, care a cerut micşorarea pensiei alimentare pentru fiul lor. Ioan Becali a depus, înainte de verdictul din DOSARUL TRANSFERURILOR, o cerere la Judecătoria Sectorului 1 pentru a diminua pensia de 600 de euro pentru fiul său, Bernhard, în vârstă de 11 ani. Fostul agent FIFA a trimis prin intermediul avocaţilor săi şi acte prin care să dovedească  că are venituri mult mai mici, însă mama copilului nici nu vrea să audă de aşa ceva.

Aida Giurumescu a cerut judecătorilor, şi a şi obţinut, să dovedească că Ioan Becali nu este atât de sărac pe cât vrea el să pară. Avocata va solicita de la mai multe instituţii toate veniturile lui Ioan Becali, plus bunurile mobile şi imobile. Aida Giurumescu va cere FRF să-i transmită ce comisioane a încasat fostul impresar anul trecut, din vânzarea unor fotbalişti, anunţă Click.

Aida Giurumescu (41 de ani) şi Ioan Becali (61 de ani) ar fi trăit o frumoasă poveste de dragoste în 1999. La câțiva ani după ce l-a născut pe Bernhard, acum în vârstă de 11 ani, Aida Giurumescu i-a deschis lui Ioan Becali proces de paternitate în Austria. Instanța austriacă i-a dat câștig de cauză. Ulterior, femeia a solicitat executarea silită a lui Becali pentru a-și recupera suma de 85.000 de euro, pensia alimentară retroactivă pentru fiul ei, stabilită tot de magistrații austrieci.