Ioan Becali, prima reacţie după ce a fost infectat cu COVID-19. Cu ce tratament s-a refăcut într-un TIMP RECORD

Ioan Becali, 68 de ani, și fratele său Victor Becali, 59 de ani, au fost testaţi pozitiv la Covid-19. Fostul impresar este acasă și face un tratament inedit după rezultatul primit, cu pastile puse la dispoziţie de clinica medicală a vărului său, Gigi Becali.

14 oct. 2020, 12:17
Ioan Becali, prima reacţie după ce a fost infectat cu COVID-19. Cu ce tratament s-a refăcut într-un TIMP RECORD

Ioan Becali se simte bine, dar nu știe de unde a putut să contacteze virusul. Săptămâna trecută în Italia, acolo a rezolvat transferul lui Valentin Mihăilă de la Universitatea Craiova la AC Parma.

„Mă simt mult mai bine acum. Am avut noroc și cu văru-miu Gigi, care mi-a dat niște pastile de la clinica lui și m-am pus destul de repede pe picioare”, a declarat Ioan Becali pentru Fanatik.

Fraţii Ioan şi Victor Becali, loviţi de coronavirus. Care este starea lor de sănătate

Ioan Becali nu știe exact de unde a putut să se îmbolnăvească. Este posibil ca partida Norvegia – România 4-0 de duminică seara să fi constituit cauza contactării Covid-19. Fostul impresar a decis să urmărească împreună partida de la Oslo la celebrul bar „Buggy” din Pipera. Au fost peste 20 de oameni, aproape toți fiind testați ulterior pozitivi la Covid-19!

„Nu pot să-mi dau seama exact de unde am luat virusul. Poate când am fost în Italia pentru transferul lui Mihăilă, poate la bar, când ne-am uitat la Norvegia – România. Nu știu și nici nu mai contează. Sper să fiu ok cât mai repede din toate punctele de vedere”, a mai declarat Ioan Becali.