Gigi Becali, SCRISOARE ULUITOARE pentru vărul Ioan Becali. „TU nu mai eşti GIOVANI!”

Gigi Becali a incercat prin diverse metode, fara succes, sa stea de vorba cu Ioan Becali. Pana la urma, Gigi Becali s-a gandit sa-i trimita o scrisoare varului sau.

13 mai 2014, 05:55
Gigi Becali, SCRISOARE ULUITOARE pentru vărul Ioan Becali. „TU nu mai eşti GIOVANI!”

Gigi Becali i-a dat de inteles impresarului ca tot ceea ce s-a petrecut in familia lor nu este intamplator, ci o consecinta a modului in care au crezut intotdeauna ca sunt infailibili si ca nimeni si nimic nu ii poate dobori.

Iata cum incepe si cum se sfarseste scrisoarea lui Gigi catre Giovani:

„Draga Nelu,

Da, ai citit bine, Nelu, pentru ca de astazi, tu nu mai esti Giovani. Nu mai trebuie sa fii Giovani! Esti Ioan Becali sau Nelu Becali. Asadar, draga Nelu, trebuie sa intelegi ca Giovani trebuie sa dispara. El, Giovani, este cel care ne-a adus pe toti in aceasta situatie. Giovani care s-a crezut cel mai puternic, mai presus de lege si de orice. Cel pe care eu, si nu numai eu, l-am luat drept model si uite unde am ajuns.

(…)

Sfatul meu pentru tine, pentru ca familia noastra sa nu mai sufere, este sa-l faci uitat cat mai repede pe Giovani si sa fii iar Nelu. Spre binele tau, al lui Victor si al familiilor noastre.

Cu drag,

Gigi”.

Sursa: WOWbiz.ro.