Ioan Becali, VICTORIE URIAŞĂ de DUPĂ GRATII. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a INSTANŢEI

Ioan Becali a castigat un prim meci cu Aida Giurumescu, mama copilului pe care nu vrea sa-l recunoasca. Femeia vrea sa recupereze 85.000 euro, suma care reprezinta pensia alimentara a copilului pentru mai multi ani, dar magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 i-au respins cerea de executare silita, aceasta putand fi atacata cu apel.

01 dec. 2014, 09:28
Ioan Becali, VICTORIE URIAŞĂ de DUPĂ GRATII. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a INSTANŢEI

Ioan Becali, incarcerat pentru sase ani si patru luni in DOSARUL TRANSFERURILOR, nu-si face griji in privinta proceselor pe care le are cu Aida Giurumescu.

Spune ca niciodata nu o sa fie executat de o femeie si ca este calm in ceea ce priveste acest subiect. Chiar daca se afla dupa gratii este optimist, puternic si nu-si pierde speranta. Spune ca toata viata a fost un luptator si ca o sa treaca si peste acest episod cu capul sus”, au spus sursele Cancan.

„Cojones, putere si onoare”, sunt cuvintele pe care Ioan Becali acesta le rosteste des in inchisoare.

Acum doua luni, judecatorii au admis cererea lui Ioan Becali de diminuare a pensiei alimentare de la suma de 725 euro lunar la suma de 2.313,5 lei lunar, incepand cu data de 24.01.2014 si pana la ajungerea copilului la varsta majoratului.