Ioan Becali, CRIZĂ DE NERVI după gratii

Ioan Becali s-a enervat la culme pe un fost angajat al său. Este vorba de Daniel Stanciu, ajuns acum manager general la Dinamo.

10 mart. 2015, 15:38
Ioan Becali, CRIZĂ DE NERVI după gratii

Ioan Becali a fost scos din sarite de Daniel Stanciu, care l-a atacat pe Stefan Barboianu, jucator reprezentat de firma fostului impresar.

Stefan Barboianu a gresit la ultimul meci al lui Dinamo, cu ASA Targu Mures, si a intrat in colimatorul lui Daniel Stanciu, fostul subaltern al fratilor Becali de la firma ISM. Astfel, imediat dupa meci, Stanciu l-a acuzat public pe Barboianu, iar cand fotbalistul a incercat sa discute cu seful lui, oficialul a avut o reactie clara: „Ce sa discutam noi doi? Mai e ceva de discutat?”.

Evenimentele au ajuns si la urechile lui Ioan Becali, cel care, dupa gratii, a facut o criza de nervi, scrie Cancan: „Lui Stanciu i s-a urcat la cap. O sa am grija de el!”.

Stefan Barboianu a fost protagonistul unui episot cutermurator anul trecut. Fotbalistul a intrat pe teren la cateva ore dupa ce a aflat ca i-a murit copilul. Si-a lasat sotia in spital si a jucat pentru Dinamo!