Ioan Bendei a demisionat din funcţiile de vicepreşedinte şi administrator executiv al RCS & RDS

Ioan Bendei a demisionat marţi din funcţiile de vicepreşedinte şi administrator executiv al filialei din România a RCS&RDS, din motive personale, conform unui raport al Digi Communications remis Bursei de Valori Bucureşti.

05 feb. 2019, 18:57
Ioan Bendei a demisionat din funcţiile de vicepreşedinte şi administrator executiv al RCS & RDS

„Consiliul de Administraţie al filialei din România a societăţii RCS & RDS S.A. a fost informat cu privire la demisia domnului Ioan Bendei (vicepreşedinte şi administrator executiv în cadrul Consiliului de Administraţie), care a decis, din motive personale, să renunţe la poziţia deţinută în cadrul Consiliului de Administraţie al RCS&RDS. Demisia a fost înregistrată marţi, 5 februarie 2019, data începând cu care domnul Ioan Bendei nu va mai deţine o poziţie de conducere sau de reprezentare a RCS&RDS”, se menţionează în raport.

Citeşte şi: RCS-RDS, primul gigant telekom condamnat pentru spălare de bani. Sentinţă dură în dosarul drepturilor TV

Conform sursei citate, Consiliul de Administraţie al societăţii convoca Adunarea Generala a Acţionarilor pentru a desemna un nou membru în cadrul CA. Până la decizia finală a AGA, Dan Ioniţă (40 de ani), director financiar al RCS&RDS şi al societăţii, va fi cel de-al cincilea membru al Consiliului de Administraţie al RCS&RDS, cu mandat interimar.

Din Consiliul de Administraţie al RCS&RDS mai fac parte Serghei Bulgac (preşedinte), Valentin Popoviciu (vicepreşedinte), Mihai Dinei (membru neexecutiv) şi Bogdan Ciobotaru (membru neexecutiv).

Ioan Bendei (61 de ani) a fost vicepreşedinte şi administrator executiv în cadrul RCS&RDS, parcursul său profesional fiind legat de înfiinţarea şi evoluţia RCS&RDS pe piaţa românească.