Ioan Burculeţ, astrolog. Monstrul din Caracal are mai mult de 5 victime. „Gheorghe Dincă este doar o unealtă”

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, este arestat preventiv fiind cercetat pentru uciderea a două tinere.

31 iul. 2019, 09:50
Ioan Burculeţ, astrolog. Monstrul din Caracal are mai mult de 5 victime. „Gheorghe Dincă este doar o unealtă”

Gheorghe Dincă a fost prins după ce Alexandra, o tânără de 15 ani, pe care acesta o răpise, a sunat la 112, scrie wowbiz.ro. Fata nu a putut fi salvată din mâinile criminalului, însă acesta a fost ridicat de polițiști și apoi a și recunoscut crima. A spus că a ucis-o nu doar pe Alexandra, ci și pe Luiza, o tânără de 18 ani dispărută în urmă cu patru luni.

Acum, există informații neconfirmate de oamenii legii că fetele nu au fost singurele victime ale lui Georghe Dincă. Specialistul în astrologie Ioan Burculeț susține că cel puțin 5 victime a făcut Gheorghe Dincă, iar în spatele lui ar fi o femeie.

Citeşte şi Pistă nouă în cazul Caracal. Alexandra, căutată de zeci de poliţişti într-o casă părăsită din Caracal

„Chestiunea este complexă pentru poliție și asta deoarece din punctul meu de vedere, capul unei femei sau implicarea efectivă a acesteia a dat totul peste cap. El, criminalul, este de fapt unealta!

Cu toate acestea, după cercetări, poliția sunt convins că va afla, femeia va fi depistată și se va observa la modul categoric implicarea acesteia. Ulterior, poliția își va da seama ca Gheorghe Dincă a fost doar „praf în ochi” cu toate că el este criminalul.

În spatele criminalului din Caracal stă de fapt mintea diabolică a unei femei și o întreagă „caracatiță” care au dus la această catastrofă. De ce au conotație deplasările în afara țării noastre încă nu știu, dar cu certitudine este o legătură.

Ioan Burculeț, detectivul de paranormal, despre Gheorghe Dincă: Profilul lui nu este al unui maniac sexual

Profilul lui Gheorghe Dincă nu este din punct de vedere psihologic al unui maniac sexual sau criminalul tipic în care obiectul sexual să primeze pentru că ar fi fost tăiată sau mutilate zonele organelor genitale, iar dacă s-ar fi întâmplat acest lucru erau semne vizibile găsite la fața locului care ar fi indicat acest lucru.

Eu văd mai mult de 5 victime sacrificate în timp. Poliția oricum nu avea cum să intervină la timp din cauza crizei pe care a avut-o criminalul când a descoperit că fata luase contact cu ei, a fost lovită cu sălbăticie.