Ioan Chelaru: Alianța PNL – PDL, o mișcare firească marcată de victoria PSD-UNPR-PC

Posibila alianţă dintre PNL şi PDL este văzută ca o mişcare firească de către senatorul PSD Ioan Chelaru, aceasta fiind forţată, în opinia sa, de victoria Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare.

RomaniaTV.net
28 mai 2014, 11:23
Ioan Chelaru: Alianța PNL – PDL, o mișcare firească marcată de victoria PSD-UNPR-PC

‘Nu mă miră ideea de a desemna pe partea dreaptă un candidat unic la prezidenţiale. Orice om politic responsabil trebuie să realizeze, ca să aibă o cât de mică şansă, că trebuie să îşi unească forţele. Mă miră, însă, modul în care se va realiza şi împrejurarea că unii dintre liderii politici ai actualei opoziţii au trecut peste principii, ideologii sau orgoliile expuse public. Vom vedea dacă se va realiza această alianţă pentru că adevărul este fiul timpului. Am participat la negocierile USL şi ştiu cât de greu se compatibilizează unele lucruri’, a declarat Ioan Chelaru, vicepreşedinte al Senatului.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri că, împreună cu liberalii, vor stabili criteriile pentru a avea un singur candidat la Preşedinţie, adăugând că s-ar bucura ca acesta să fie Cătălin Predoiu.