IOAN GHIŞE, candidatul care a ratat intrarea în cursa pentru Cotroceni. Primele declaraţii ale senatorului

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Senatorul Ioan Ghișe este singurul dintre politicienii care îşi anunţaseră intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale şi care nu a reuşit să strângă cele 200.000 de semnături necesare. Ghişe a declarat că a adunat doar 170.000 de semnături.

24 sept. 2014, 07:51
IOAN GHIŞE, candidatul care a ratat intrarea în cursa pentru Cotroceni. Primele declaraţii ale senatorului

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ioan Ghișe nu şi-a mai putut depune candidatura la Biroul Electoral Central, din cauza numărului insuficient de semnături.

Marţi, în ultima zi de depunere a candidaturilor, Ghișe încă număra semnăturile şi aştepta altele venite din țară. „Depinde de ce mai vine din ţară. E încurcată, s-ar putea să nu se strîngă. Până acum sunt cam trei sferturi adunate”, declara Ghişe pentru RomaniaTV.net.

Senatorul nu a reuşit, până la finalul zilei, să strângă cele 200.000 de semnături.

Am strâns cam 170.000 de semnături. Nu mai era mult, dar așa a fost să fie. Am numărat și am cenralizat ieri toată ziua, dar nu aveam suficiente semnături adunate”, a precizat Ioan Ghișe pentru stiripesurse.ro.

Întrebat ce va face în continuare, senatorul a explicat că va urma o perioadă de reflecție. „Nu pot să spun acum, e prea devreme. La cald nu poți să iei decizii majore”,  a spus senatorul.

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cine sunt cei 14 candidaţi care luptă pentru Preşedinţia României VIDEO

Ghişe a postat şi un mesaj pe Facebook: „Multumesc in modul cel mai calduros voluntarilor din tara care in mod generos si activ au lucrat pentru strangerea de semnaturi .  Multumesc Partidului Uniunea Democrata Romana care in ultimele trei saptamani s-a alaturat acestui efort.  Pana ieri, 23 sept., s-au strans mai putin decat cele  200 000 de semnaturi necesare depunerii candidaturii.”