Ioan Neculaie, condamnat la doi de închisoare cu EXECUTARE, prins la GRANIŢĂ în timp ce încerca să plece din ŢARĂ

Ioan Neculaie, dat în urmărire după ce Curtea de Apel a dat o sentinţă de doi ani de închisoare cu executare, a fost depistat, în noaptea de joi spre vineri, la punctul de trecere a frontierei din Giurgiu, în timp ce încerca să treacă graniţa.

24 nov. 2017, 06:21
Ioan Neculaie, condamnat la doi de închisoare cu EXECUTARE, prins la GRANIŢĂ în timp ce încerca să plece din ŢARĂ

Ioan Neculaie, fostul patron al lui FC Brasov, era cautat de joi dupa-amiaza pentru a fi dus in arestul politiei Brasov, dupa ce Curtea de Apel a dat o sentinta de doi ani de inchisoare cu executare, pentru infractiuni la regimul armelor si munitiilor.

Ioan Neculaie, fostul patron al lui FC Braşov, condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă

Ioan Neculaie a fost cautat, joi, de politisti, pentru a fi condus in arestul Politiei, dar omul de afaceri a fost de negasit.

Politistii de la investigatii criminale din Giurgiu l-au gasit, in noaptea de joi spre vineri, incercand sa treaca granita.

Ioan Neculaie a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, dupa ce a fost gasit vinovat pentru nerespectarea regimului armelor si minutiilor. Milionarul va fi inchis pentru ca, in timp ce se afla la vanatoare, a tras cateva focuri de arma spre cauciurile masinii sale.