Ioan Niculae a decis soarta lui Marius Şumudică din ÎNCHISOARE

Marius Şumudica va fi suspendat timp de două luni din orice activitate legată de fotbal, începând cuprima etapă din sezonul 2016-2017 din Liga I. Din pedeapsă se scade o săptămână de suspendare, efectuată deja în returul sezonului 2015-2016.

18 mai 2016, 13:43
Ioan Niculae a decis soarta lui Marius Şumudică din ÎNCHISOARE

Marius Sumudica nu va putea ispasi pedeapsa in vacanta de vara, dar chiar si asa Ioan Niculae a hotarat sa nu renunte la antrenorul care a cucerit titlul cu Astra.

„Indiferent cand si cum se va ispasi aceasta pedeapsa, cei din conducere mi-au transmis ca sunt alaturi de mine si nici nu se gandesc sa nu continuam”, a spus Marius Sumudica la Digi Sport.

Astra – GREU, Steaua – IMPOSIBIL. Adversarele din preliminariile CHAMPIONS LEAGUE

Antrenorul ameninta ca va pleca de la Astra in cazul in care pedeapsa se va extinde si la nivelul cupelor europene: „Eu nu mi-as dori insa sa continui daca nu voi putea fi pe banca la meciurile de Champions League si Europa League. Sa ma suspende aici, 5 ani, 10 ani, sa faca ce vor ei, ca noi suntem mai catolici decat Papa, dar consider ca ar fi benefic fotbalului romanesc sa stau pe banca in Liga Campionilor. Pe plan intern mi s-a spus ca sunt suspendat din prima etapa de campionat, timp de o luna si trei saptamani. Imi e destul de greu sa continui la Astra, nu vad rostul. In maximum zece zile voi lua o decizie, dupa ce va veni raspunsul de la FIFA„.