Ioan Niculae, acuzat că a ruinat un club de tradiţie din fotbalul românesc. „Nu mai poţi să faci nimic aici. Tot a distrus ăsta!”

Ionel Ganea a comentat dispariţia din fotbalul românesc a Nitramoniei Făgăraş, echipă la care a debutat, susţinută financiar de Combinatul Chimic Făgăraş, până în 1989, şi de SC Nitramonia SA până în 1999.

12 oct. 2018, 09:16
Ioan Niculae, acuzat că a ruinat un club de tradiţie din fotbalul românesc. „Nu mai poţi să faci nimic aici. Tot a distrus ăsta!”

Nitramonia Făgăraş a dispărut în 2009, când avea dreptul să se înscrie în campionat, dar nu a făcut-o. În septembrie 2014, Ioan Niculae anunţa că cele două combinate chimice din judeţul Braşov (n.r. – din Făgăraş şi Victoria) nu vor fi redeschise prea curând, din cuaza preţul gazelor naturale.

Avionul de lux al miliardarului Ioan Niculae, scos la vânzare de bancă. Care este preţul de pornire

Ionel Ganea, fostul fotbalist care s-a născut în Făgăraş, l-a atacat dur pe Ioan Niculae.

„Nu mai există Nitramonia Făgăraş, pentru că Ioan Niculae a venit şi a făcut… Şmecherul, nemernicul ăla a făcut marcă înregistrată cu Nitramonia şi, dacă faci echipa de fotbal, nu mai poţi să foloseşti numele ăsta. A venit Niculae şi a băgat şi combinatul ăsta în datorii, nu mai poţi să faci nimic aici! Deci, îţi dai seama… În oraşul natal, unde te-ai născut, ai crescut, a venit un parvenit ca Niculae şi a făcut el marcă înregistrată. A luat combinatul pe bani puţin şi a vândut tot fierul, de milioane de euro, şi a distrus tot. Tot a distrus ăsta”, a declarat Ionel Ganea la ProSport LIVE.