Ioan Niculae, mesaj de ultimă oră din Italia. Ce le-a transmis autorităţilor după ce a fost condamnat

Ioan Niculae, condamnat, joi, la cinci ani de închisoare cu executare, va fi dat în urmărire națională, urmând ca, în cazul în care nu va fi găsit pe teritoriul României, să fie emis și un mandat de urmărire internațională.

18 feb. 2021, 22:26
Ioan Niculae, mesaj de ultimă oră din Italia. Ce le-a transmis autorităţilor după ce a fost condamnat

Ioan Niculae, mesaj de ultimă oră din Italia. Omul de afaceri se află în Italia, unde susţine că s-a tratat de Covid-19. „Din informațiile pe care eu le am, Ioan Niculae se află în drum spre România. În urmă cu puțin timp, am luat legătura cu soția domnului Ioan Niculae, cu doamna Nicoleta Niculae. Dânsa mi-a spus că soțul său nu a fugit, a plecat la finele săptămânii trecute la Milano, la clinica unde face un tratament pentru apneea severă pe care a căptătat-o după infecție cu COVID pe care a avut-o. Mi-a mai spus că Ioan Niculae a aflat imediat, astăzi, de decizia de condamnare și a decis să-și facă externarea și să vină spre România. Acum, conform declarație doamnei Niculae, acesta va fi așteptat la aeroport și de acolo va fi încarcerat direct, fără a mai trece pe acasă, pentru că dânsa mi-a spus că a vorbit cu Poliția, oamenii legii știu deja, deci urmează să îl aștepte la aeroport. Înțeleg că în valiză are totuși haine de schimb și ce mai avea dânsul când a plecat în Italia”, a spus Adina Anghelescu la Antena 3.

Ioan Niculae, mesaj de ultimă oră din Italia

Ioan Niculae a intrat în direct prin telefon şi a anunțat că se va întoarce în țară. „Mâine mă întorc. Mâine mă predau”, a declarat Ioan Niculae. „Sunt în Italia, la o clinică, internat. Trebuia să ies probabil duminică. După primirea veștii din România că am fost condamnat mi-am făcut externarea și încep să mă pregătesc să vin în țară. Mâine sunt în țară”, a mai spus Ioan Niculae.

Ioan Niculae, condamnat la 5 ANI de închisoare în „Dosarul Interagro”

Ioan Niculae, condamnat, joi, la cinci ani de închisoare cu executare, este de negăsit. Polițiștii care au ajuns la vila sa din Zimnicea au constat faptul că Ioan Niculae nu se afla acolo. Drept urmare, va fi emis un mandat de urmărire națională întâi, urmând ca probabil, în cazul în care nu va fi găsit pe teritoriul României, să fie emis și un mandat de urmărire internațională.

Ioan Niculae urmează să fie dat în urmărire naţională. Poliţiştii nu l-au găsit acasă pentru a-l încarcera


loading...