Ioan Rus: Mazăre are dreptate. Am fost cam leneş

Ministrul propus pentru portofoliul Internelor, Ioan Rus, a declarat, miercuri, că în CExN au fost exprimate nemulţumiri legate de activitatea sa în partid, el precizând că Radu Mazăre a avut dreptate când i-a reproşat că a fost cam leneş în formaţiune în ultima vreme.

RomaniaTV.net
02 mai 2012, 10:16
Ioan Rus: Mazăre are dreptate. Am fost cam leneş

Rus a spus că în CExN au fost formulate nemulţumiri legate de prestaţia sa în partid în ultimii ani.

Ministrul nominalizat pentru Interne a precizat că Radu Mare are dreptate când îl critică pentru lipsa de activitate din partid.

Nemulţumirile din PSD în legătură cu includerea lui Ioan Rus în Cabinetul Victor Ponta, ca ministru de Interne, au fost confirmate, miercuri, de către preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase, precum şi de liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, care a spus că Rus este „o dambla” a lui Ponta.

„Cu mici excepţii, Guvernul zic că e bun. Discutăm despre Rus care e ministru de Interne şi care nu cred că era îndreptăţit să ocupe o funcţie ministeriabilă în Guvern. Eu cred că trebuie puşi oameni care au confirmat că au făcut ceva. Pe Rus, din păcate, în ultimii ani nu l-am văzut, tocmai de asta nu nu l-am văzut, că nu a confirmat”, a declarat Mazăre, înaintea şedinţei CExN al PSD.

El a adăugat că Ponta şi l-a asumat pe Rus „la pachet” cu ceilalţi miniştri de pe listă, ca pe o „dambla” personală.

„Şi l-a asumat premierul la pachet, a spus «E al meu, e damblaua mea». Poţi să accepţi un om ca dambla a unui prim-ministru. Dambla în ghilimele, probabil că are alte resorturi care l-au determinat. O îl acceptăm, ce să facem… O să votez Guvernul”, a mai spus Mazăre.