Ioan Varga a luat decizia finală în cazul lui Dan Petrescu. „Caz închis! Asta am hotărât cu el!”

Ioan Varga a anunţat că Dan Petrescu va rămâne la CFR Cluj, după ce l-a criticat violent în ultimele zile şi l-a acuzat că a provocat un deficit de zeci de milioane dde euro la club!

21 sept. 2022, 15:15
Ioan Varga a luat decizia finală în cazul lui Dan Petrescu. „Caz închis! Asta am hotărât cu el!”
Ioan Varga a luat decizia finală în cazul lui Dan Petrescu

Ioan Varga a luat decizia finală în cazul lui Dan Petrescu. „Am vorbit acum la telefon cu Dan Petrescu, e doar răcit, nu are Covid… El mi-a spus că mâine (n.r. – joi) o să fie la antrenament. Nu mai discutăm de plecare, e caz închis. Rămâne la CFR! Avem nevoie de rezultate, de munca lui și a echipei, nu să facem circ la televizor”, a declarat Ioan Varga pentru Fanatik.

Citeşte şi: Ioan Varga, anunț de ultimă oră despre demiterea lui Dan Petrescu. „Contra e un antrenor bun. Nu vreau să risc nimic!”

În ultimele zile, Ioan Varga l-a desfiinţat pe Dan Petrescu, ba chiar a demarat negocieri cu Cosmin Contra pentru funcţia de antrenor al lui CFR Cluj. „Suntem pe minus cu zeci de milioane, nu cu două. Se joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Eu nu i-am redus lui bugetul, am redus greșelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de proastă calitate, pe care îi plăteam cu 40-50.000 de euro pe lună! Dragoste cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii”, spunea, acum câteva zile, Ioan Varga.

Citeşte şi: Se pregătește demiterea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Patronul Varga, nervos: „Bate câmpii! Sunt foarte nemulțumit!”

Dan Petrescu are în contractul cu CFR Cluj o clauză de reziliere unilaterală în valoare de 400.000 de euro. „Sunt antrenorul lui CFR Cluj și mai am doi ani de contract. Cum să renunț la clauză? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Ei trebuie să știe că dacă eu sunt antrenor, eu sunt antrenor. În toată lumea există contracte. Am un contract și merită respectat”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj ocupă locul 4 în Liga 1, cu 18 puncte în nouă meciuri, cu şase mai puţine decât primele două clasate, Farul și Rapid, care au însă două meciuri în plus. În schimb, în grupa de Conference League, CFR Cluj este ultima, cu un punct adunat în primele două etape: 1-1 în deplasare cu Ballkani şi 0-1 acasă cu Sivasspor.