Ioan Varga, anunț de ultimă oră despre demiterea lui Dan Petrescu. „Contra e un antrenor bun. Nu vreau să risc nimic!”

Ioan Varga trebuia să se întâlnească, marţi, cu Dan Petrescu, pentru a stabili dacă "Burusucul" continuă sau nu pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj, dar discuţia a fost amânată.

20 sept. 2022, 14:45
Ioan Varga, anunț de ultimă oră despre demiterea lui Dan Petrescu. „Contra e un antrenor bun. Nu vreau să risc nimic!”
Ioan Varga, anunț de ultimă oră despre demiterea lui Dan Petrescu

Ioan Varga, anunț de ultimă oră despre demiterea lui Dan Petrescu. Discuția programată pentru marţi a fost amânată pentru o dată care nu a fost precizată încă. Motivul este acela că Dan Petrescu nu se simte bine și este suspect de Covid-19.

Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu au rupt prietenia. „Nu ne dăm mesaje și nu ne mai vorbim și gata! Baftă, sănătate!”

„Azi, în jurul orei 12:00 urma să am o întâlnire la București cu Dan Petrescu. Însă, am fost sunat de Dan, iar el mi-a spus că este foarte răcit, posibil să aibă Covid, iar eu i-am zis că dacă are simptome de Covid atunci nu e cazul să ne mai vedem deoarece nu vreau să risc nimic. Știți foarte bine ce probleme de sănătate am avut eu și nu vreau să risc absolut nimic. Am amânat întâlnirea, iar o decizie finală nu o pot lua până nu mă văd cu Dan Petrescu Eu vreau un raport și o analiză clară de la el cu privire la aceste rezultate proaste din ultimul timp. Îl consider și pe Contra un antrenor foarte bun, dar vreau să știți că nu am avut nicio discuție cu el. Până nu voi discuta clar cu Dan Petrescu nu vă pot anunța nimic”, a spus Ioan Varga pentru ProSport.

Se pregătește demiterea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Patronul Varga, nervos: „Bate câmpii! Sunt foarte nemulțumit!”

Dan Petrescu a declarat după meciul cu FC Argeş că mai are doi ani contract cu CFR Cluj şi nu va renunţa la clauza de reziliere. „Nu răspund nimic, nu mă interesează. E părerea lui. Eu nu pot să vorbesc decât despre meciul cu Argeş. Posibil să am o discuţie, mâine sau poimâine, să vedem programul. Nu vorbesc despre acest subiect. Dacă sunt antrenorul lui CFR şi mai am doi ani contract, ce să fie? Cum să renunţ la clauză? Care e motivul? Antrenorii dinaintea mea au renunţat? Ei trebuie să ştie că eu dacă-s antrenor, sunt antrenor. În toată lumea există contracte. Am un contract, trebuie respectat. Eu nu vreau să comentez ce spune dânsul. Eu vorbesc despre mine şi despre echipă”, a spus Dan Petrescu.