Ioana Băsescu, încercări disperate ca să-şi păstreze moşia de la Nana. A depus 30 de plângeri în instanţă

Ioana Băsescu, fiica fostului preşedinte, a depus într-o singură zi, la Judecătoria Olteniţa, nu mai puţin de 30 de plângeri. Toate în încercarea disperată de a scăpa de sechestrul pus pe terenurile de la Nana.

26 apr. 2015, 13:54
Ioana Băsescu, încercări disperate ca să-şi păstreze moşia de la Nana. A depus 30 de plângeri în instanţă

La începutul lunii martie, după ce procurorii au impus sechestrul pe terenurile de la Nana, Ioana Băsescu a contestat în instanţă măsura asiguratorie. Deşi a pierdut, pe motiv că solicitarea este inadmisibilă, fiica preşedintelui nu s-a oprit. Pe 21 aprilie, la Judecătoria Olteniţa au fost înregistrate 30 de plângeri, potrivit România TV.

În plângerile formulate pentru fiecare parcelă pe care o deţine la Nana, Ioana Băsescu cere anularea încheierii de carte funciară. Practic, contestă textul din cartea funciară în care a fost stipulată măsura sechestrului.

Sechestrul impus face ca vânzarea terenului să fie imposibilă pe perioada cât bunul respectiv este indisponibilizat. Ioana Băsescu s-a plâns în faţa judecătorilor că procurorii o lasă fără bani. Rata pe care trebuie să o plătească pe terenurile sechestrate îi consumă aproape toate veniturile. Fiica fostului preşedinte a susţinut şi că banca ar putea să o lase fără terenuri din cauza sechestrului. CEC Bank ar putea cere supragaranţii, iar în lipsa lor Ioana Băsescu şi-ar putea lua adio la teren.

CITEŞTE ŞI: Ioana Băsescu se plânge că nu are bani să-şi plătească ratele la bancă. Vezi motivarea instanţei