Ioana Boureanu, transformată radical de intervenţiile estetice. Cum a ajuns să arate fiica lui Cristian Boureanu la doar 18 ani FOTO

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, s-a transformat într-o domnişoară provocatoare care a apelat la ajutorul intervenţiilor estetice.

19 dec. 2019, 06:42

Ioana Boureanu şi Cristian Boureanu au fost în urmă cu câţiva ani pe primele pagini ale ziarelor, atunci când între cei doi existau anumite neînţelegeri. Ioana voia să petreacă mai mult timp la mama ei, iar tatăl prefera să aibă mai mult control asupra ei.

Părinţii ei s-au despărţit în urmă cu mai mulţi ani, au luat-o pe drumuri separate, şi-au făcut alte relaţii. În prezent, Cristian Boureanu se iubeşte cu Laura Dincă.

Cristian Boureanu şi iubita tinerică, show erotic pe plajă FOTO

Ioana Boureanu a trecut de vârsta majoratului şi s-a transformat din tânăra timidă de acum câţiva ani, care stătea în umbra părinţilor ei, într-o adolescentă care nu are nicio jenă în a poza provocator şi a posta imaginile în mediul online. Tânăra e foarte activă în mediul online, îşi ţine la curent fanii cu tot ce face. Vara a petrecut-o pe litoral, în cluburile de fiţe, iar acum, petrece în localurile din Bucureşti. Poartă haine sumare, face fotografii sexy şi primeşte o mulţime de like-uri.

În imaginile încarcate pe Instagram se poate observa că Ioana Boureanu a apelat chiar şi la ajutorul medicului estetician, buzele ei sunt mai cărnoase acum, mai bine conturate. În multe dintre poze semnănă chiar cu Valentina Pelinel, fosta iubită a tatălui ei, dar şi cu actuala, Laura Dincă.