Ministrul Ioana Bran, prima reacţie în scandalul CONSILIERILOR care au sunat la RADIO

Ioana Bran, a spus, vineri, că vocile persoanelor care au intervenit la o emisiune radio la care era invitată sunt similare cu cele ale consilierilor săi, dar spune că nu are urechea muzicală pentru a se pronunța.

30 mart. 2018, 11:09
Ministrul Ioana Bran, prima reacţie în scandalul CONSILIERILOR care au sunat la RADIO

Ioana Bran a comentat dezvăluirea făcută de tolo.ro, care a scris vineri ca doi consilieri din cadrul Ministerului Tineretului și Sporturilor au sunat în timpul unei emisiuni radio realizată de Ovidiu Ioanițoaia cu ministrul, și-ar fi schimbat numele, s-au dat drept admiratori și ar fi pus întrebări aranjate dinainte pentru șefa lor.

FĂRĂ RUŞINE! Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului, şi-a pus consilierii să sune la o emisiune radio cu NUME FICTIVE

„Nu am cunoștință, dumnealor neagă. Sunt două telefoane din alte zece câte telefoane erau, în acea emisiune. (…) Cu tot respectul, nu am expertiza sau urechea muzicală de a face asemenea… Nu aş vrea să mă pronunț atâta timp cât nu am o certitudine”, a spus Ioana Bran.

Cine este IOANA BRAN, ministrul propus al Tineretului şi Sportului. Ce realizări are în CV la vârsta de 31 de ani FOTOGALERIE