Ioana Cosma, prima reacţie după ce a fost criticată dur pentru comentariul de la EURO 2020. „Nu vreau să merg în zona girl power sau să mă victimizez”

EURO 2020 a adus o premieră pentru fotbalul din România, primul meci comentat de o femeie. Este vorba de Ioana Cosma, care a fost la microfon pentru partida Ungaria - Portugalia (0-3), însă după partidă ea a primit foarte multe critici.

18 iun. 2021, 13:29
Ioana Cosma, prima reacţie după ce a fost criticată dur pentru comentariul de la EURO 2020. „Nu vreau să merg în zona girl power sau să mă victimizez”

Ioana Cosma a dezvăluit ce a învățat din reacțiile critice pe care le-a primit după meciul de duminică, chiar dacă unele au fost foarte dure, diverşi oameni sugerându-i să se lase de comentat.

Fotbalul, politica și religia polarizează absolut orice. Deci reacțiile mi s-au părut normale. E bine că există reacții! Unele persoane mi-au spus că am folosit diminutive și voi renunța la ele deoarece nu mai suntem la juniori, ci la seniori. Am primit și critici, unele chiar constructive. Am citit din comentarii și aleg să iau partea bună din acea zonă. 

E important că s-a creat un vibe. Se spune că s-a spart o barieră la acest nivel, dar cred că este o chestiune de normalitate. Nu vreau să merg în zona de girl power și nici nu vreau să mă victimizez, este absolut normal ca unii să te placă și alții nu. Eu sper să mă placă tot mai mulți și să ne bucurăm împreună de fotbal”, a declarat Ioana Cosma, pentru PRO TV.

Citeşte şi Cutremur la EURO 2020. UEFA ameninţă Marea Britanie că mută finala Campionatului European de la Londra la Budapesta

Ioana Cosma a comentat Ungaria - Portugalia

Ea a dezvăluit şi cum a reacţionat când a primit vestea că a fost inclusă în echipa de comentatori de la EURO 2020. „Am fost ca un copil care a primit un cadou de Crăciun în luna iulie și mi s-a zis să nu îl deschid. Însă cineva a lăsat dulapul deschis, eu am găsit pachetul și l-am deschis! M-am bucurat foarte tare, mi s-a părut o experiență extrem de intensă, inedită… foarte frumoasă! E foarte fain să comentezi meciuri„.

Ioana Cosma va mai comenta și partidele Ungaria – Franţa (19 iunie, ora 16:00) și Germania – Ungaria (23 iunie, ora 22:00).

Citeşte şi Atmosferă incendiară în Centrul Vechi, creată de suporterii de la EURO 2020. Sute de fani ai Ucrainei şi Macedoniei de Nord au luat cu asalt terasele VIDEO