Ioana Cosma şi Mihai Mironică, daţi afară de la Pro Arena. Ce motiv au invocat şefii trustului PRO

Mihai Mironică şi Ioana Cosma, doi dintre cei mai vechi şi cunoscuţi prezentatori TV, au fost daţi afară de la postul de sport al trustului Pro. Emisiunea celor doi a fost scoasă din grilă, iar contractele lor au încetat.

20 ian. 2023, 23:29
Ioana Cosma şi Mihai Mironică, daţi afară de la Pro Arena. Ce motiv au invocat şefii trustului PRO
Ioana Cosma şi Mihai Mironică, daţi afară de la Pro Arena. Ce motiv au invocat şefii trustului PRO

Ioana Cosma şi Mihai Mironică, daţi afară de la Pro Arena. Deținut de Pro TV SRL, canalul de televiziune Pro Arena urmează să renunțe la emisiunea „Ora exactă în sport”, iar Mihai Mironică și Ioana Cosma, prezentatorii emisiunii, au fost anunţaţi de încetarea colaborării, anunţă Fanatik.

Ioana Cosma, cu o vechime de 28 de ani în trustul Pro, și Mihai Mironică au fost anunţaţi de întreruperea colaborării. Ultima ediţie a emisiunii “Ora exactă în sport” va fi difuzată în data de 5 februarie 2023, urmând ca, din 6 februarie, emisiunea să fie înlocuită de alte programe şi evenimente sportive. De-a lungul timpului, canalul de televiziune a purtat mai multe denumiri, TV Sport, Sport.ro și Pro X, titulatura de Pro Arena fiind utilizată începând cu 4 aprilie 2022.

Citeşte şi: Schimbări masive la Pro TV. Ce se întâmplă cu emisiunea „Vorbeşte lumea”

De asemenea, împreună cu Mihai Mironică și Ioana Cosma, au fost dați afară alte cinci persoane: producătorul emisiunii, Leonard Badea, precum şi Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu. Totodată, șeful departamentului sport de la Pro TV, Ionuț Eduard Coandă, şi-a anunțat demisia în urma acestei decizii.

Reprezentanții trustului Pro au motivat decizia prin ajutări ale grilei de programe făcute pe baza analizelor de performanță: „Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei. În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe”.

„Ora exactă în sport” este o emisiune de profil şi se difuza zilnic, pe parcursul a trei ore, în intervalul 09:30 – 12:30.