Ioana Dichiseanu are un nou iubit. Nimeni nu ar fi bănuit această relaţie

Cu toate că Ioana Dichiseanu a trecut recent printr-un divorţ care i-a lăsat un gust amar, fiica marelui actor Ion Dichiseanu a avut puterea să scape rapid de suferinţă şi acum este din nou îndrăgostită. 

RomaniaTV.net
09 dec. 2014, 13:21
Ioana Dichiseanu are un nou iubit. Nimeni nu ar fi bănuit această relaţie

Ioana Dichiseanu a avut o căsnicie cu grecul Ilias Makos timp de 9 ani, însă, după ce fostul soţ a acuzat-o ca a avut relaţii extraconjugale, aceasta a decis să înceapă procedurile de divorţ. După această decizie care i-a schimbat viaţa, Ioana Dichiseanu a privit partea bună a lucrurilor şi acum a reuşit să îşi găsească liniştea în braţele altui bărbat.

Invitată la o emisiune tabloidă alături de tatăl său, Ioana Dichiseanu a dezvăluit că este foarte fericită alături de noul său iubit, care este prezentatorul Adrian Artene, fostul iubit al Octaviei Geamănu.

„Mă simt foarte liniştită acum. Nu regret nimic. Eu nu cred că m-am grăbit pentru că deja trecuseră patru ani de relaţie când m-am căsătorit. Când încerci în permanenţă să repari, atunci nu mai merge. Nu sunt sigură. Sunt foarte fericită şi îndrăgostită. Sunt cu Adrian Artene”, a spus Ioana Dichiseanu.

După declaraţia Ioanei şi tatăl acesteia a dorit să adauge că: „Eu o întreb mereu dacă este liniştită. Eu am învăţat-o să aleagă cu ochii minţii. Dragostea trebuie să treacă prin firul raţiunii. Ea este diamantul sufletului meu. Eu nu m-am băgat în alegerea ei, dacă îl iubea, îl iubea.”

De asemenea, ca un răspuns „întâmplător” la toate aceste declaraţii, prezentatorul Adrian Artene a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care lasă multe de bănuit: „Dragostea îmi confirmă întotdeauna cine sunt! Şi, atunci, descopăr că reînvaț să respir, să ascult muzică, să zâmbesc, să scriu, să înalț vise şi chiar zmee, să… să fiu eu! Da! Sunt eu!”.

Citeşte şi  Ion Dichiseanu şi-a ameninţat fostul ginere cu o armă