Ioana Dichiseanu, mărturisiri cutremurătoare! „Tata mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri”

Ioana Dichiseanu a acordat primul interviu după moartea tatălui ei. Fiica regretatului actor Ion Dichiseanu a mărturisit că primește mesaje în vis, de la părintele ei, cu diverse cerințe, pe care le pune imediat în aplicare, a doua zi!

28 iun. 2021, 09:01
Ioana Dichiseanu, mărturisiri cutremurătoare! „Tata mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri”

Ioana Dichiseanu, mărturisiri cutremurătoare! Într-un interviu exclusiv pentru Antena 3, fiica regretatului artist a povestit că legătura cu părintele continuă și după dispariția acestuia.

Ioana Dichiseanu, mărturisiri cutremurătoare!

„Am apreciat și mesajele și gândurile, dar sincer vă spun că nu am putut să răspund nimănui. Nu știu dacă o să pot trece vreodată… Fiecare moment pentru mine și fiecare zi care trece este grea, pentru că el nu mai este fizic și îmi este dor de el în fiecare clipă. Deocamdată vreau să îmi canalizez toate gândurile către tata, pentru a încerca să păstrez o comunicare cu el. Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri, am foarte multe semne și confirmări de la el că este în continuare lângă noi. Visez conversații care nu au legătură cu amintirile trăite. Dimineața mă trezeam și chiar treceam la fapte și am reușit să fac niște lucruri pe care el m-a rugat să le fac”, a declarat Ioana Dichiseanu.

Parastasul de 40 de zile al lui Ion Dichiseanu. Omagiul familiei şi al colegilor pentru marele actor. Imagini emoţionante

Întrebată care este cea mai prețioasă moștenire lăsată de tatăl ei, Ioana Dichiseanu a răspuns că însăși faptul de a fi copilul lui: „Am onoarea de a-i duce mai departe numele, frumos și cu demnitate, așa cum îi plăcea lui să spună și știu că am fost un copil bun pentru el și sper să fiu și de acum înainte. Cea mai importantă moștenire pentru mine este faptul că sunt copilul lui”.

Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani, pe 20 mai 2021, pe patul de spital, după ce  fost diagnosticat cu pneumonie severă bilaterală.