Ioana Dichiseanu, mesaj emoționant pentru tatăl ei. Ce i-a transmis actorului: „Fugi puțin din cer și vino”

Ioana Dichiseanu, mesaj emoționant pentru tatăl ei. În urmă cu un an și jumătate, celebrul actor Ion Dichiseanu s-a stins din viață, lăsând în urmă o mare tristețe, atât în familie, printre prieteni, cât și în rândul fanilor.

08 dec. 2022, 09:15
Ioana Dichiseanu, mesaj emoționant pentru tatăl ei. Ce i-a transmis actorului: „Fugi puțin din cer și vino”
Ioana Dichiseanu, mesaj emoționant pentru tatăl ei

Ioana Dichiseanu, mesaj emoționant pentru tatăl ei. Actorul a părăsit această lume la vârsta de 87 de ani, după mai multe luni în care a fost internat la spital. Singura lui fiică se gândește la el în fiecare zi și se roagă pentru odihna sufletului său.

Citește și: Ioana Dichiseanu sare în apărarea Deliei:”Tot mapamondul s-a inflamat din cauza declarațiilor ei”

Ioana Dichiseanu, mesaj emoționant pentru tatăl ei

Cei doi aveau o legătură foarte specială, acesta fiind motivul pentru care Ioana este și acum devastată.De curând, artista a postat, pe pagina personală de Facebook, un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie cu un text, care face referire chiar la părintele său.

Ioana susține că are foarte mare nevoie de tatăl său, motiv pentru care și-ar dori ca acesta să mai fie în viață, pentru a o susține la orice pas. „Tată, fugi puțin din cer și vino și dă-mi o îmbrățișare. Am mare nevoie de ea”, a fost mesajul postat de Ioana Dichiseanu, pe pagina de Facebook.

Pe cine acuză Ioana Dichiseanu de moartea tatălui său

Ioana Dichiseanu este ferm convinsă că în cazul morții tatălui este vorba despre malpraxis. Astfel, la un moment dat i-au trecut prin minte chiar gânduri cu privire la fapte extreme. „Nu mă voi împăca niciodată cu ceea ce s-a întâmplat la spital, şi cred că nu mă voi împăca niciodată. Adică, i-am spus şi mamei, dacă nu ar fi existat acest copil şi dacă nu aş fi fost un bun creştin, mi-aş fi făcut dreptate cu mâna mea.

Să ştii că un om chiar a suferit, a pătimit şi a murit din cauza altuiva, e ca la un accident de maşină. În momentul în care tu loveşti pe cineva pe trecerea de pietoni, e o crimă, nu? Dar, până la ajunge la un anumit verdict, se întruneşte o comisie, care e formată tot din medici”, a declarat Ioana Dichiseanu.