Ioana Filimon a câștigat locul 2 la o competiție de fitness: „Și dieta, și antrenamentele au fost foarte drastice”

Ioana Filimon a câștigat locul 2 la o competiție de fitness. Fosta Miss România și-a uimit fanii după ce a ales să își pregătească corpul, în doar trei luni, pentru a participa la un concurs. Vedeta spune că totul a fost foarte greu și strict, atât dieta, cât și antrenamentele și nu ar mai repeta experiența.

19 oct. 2023, 20:49

Ioana Filimon a câștigat locul 2 la o competiție de fitness. Vedeta a avut mult curaj să participe la un astfel de concurs, deoarece nu era o persoană sportivă absolut deloc. Ca să compenseze ani de muncă, a fost nevoită să țină o dietă extrem de strictă și să facă antrenamete foarte solicitante. Lucrul care i s-a părut cel mai dificil a fost să renunțe la ciocolată, pentru este favorita ei și i-a fost teribil de greu.

Citește și: Ioana Filimon de la „Bravo ai stil!” despre intervențiile estetice pe care le-a suferit: „Oamenii îmi spuneau Buzuca”

Ioana Filimon a câștigat locul 2 la o competiție de fitness

Sincer, a fost cea mai nasoală experiență din viața asta. A trebuit să țin dietă strictă, a fost groaznic. Pe lângă antrenament, care a fost unul intensiv și mă antrenam zilnic cam 3 ore. Trecând peste asta, cea mai mare problemă a fost dieta. A trebuit să renunț la ciocolată, la carbohidrați. A trebuit să nu mai mănânc sare în ultimele zile. Am avut multe restricții, iar asta a fost partea cea mai grea.

Și dieta și antrenamentele au fost foarte drastice. Normal, nu ar fi trebuit să fie așa, dar m-am trezit pe ultima sută de metri. Iar eu am vrut să am și rezultate. Aș fi putut să merg pe scenă și să nu câștig nimic. Nu am avut voie nimic dulce. Nu am mâncat nici fructe.

Eu eram o persoană care nu făcea sport, chiar dacă eram slabă. Iar asta se vedea pe textura pielii. Eu eram obișnuită cu ciocolată, mai aveam și celulită. Eram om normal. A trebuit să recurg la toate metodele posibile pentru a arăta bine pe scenă. A trebuit să mă bronzez cu o soluție specială, în ziua concursului. A fost mult de muncă, dar a fost frumos„, a declarat Ioana Filimon, pentru Fanatik.ro.