Ioana Filimon de la „Bravo ai stil!” despre intervențiile estetice pe care le-a suferit: „Oamenii îmi spuneau Buzuca”

Ioana Filimon de la "Bravo ai stil!" a dezvăluit ce părere are despre intervențiile estetice și care este secretul buzelor ei voluptoase.

21 oct. 2021, 10:46
Ioana Filimon de la „Bravo ai stil!” despre intervențiile estetice pe care le-a suferit: „Oamenii îmi spuneau Buzuca”

Ioana Filimon, de la „Bravo ai stil!”, a declarat într-un interviu exclusiv pentru Viva că, deși nu condamnă femeile care au trecut pragul medicului estetician, ea nu se numără printre acestea.

Vedeta a dezvăluit că are buzele voluptoase de la „mama natură” chiar dacă mulți consideră că a avut intervenții pentru a ajunge la acest look de invidiat.

Ea mai adeclarat că s-a simțit chiar complexată în adolescență din cauza felului în care arată, însă la acest moment se declară mulțumită de ceea ce vede în oglindă.

„Când eram adolescentă, nu le consideram atuuri, dimpotrivă. Acum toate fetele merg la estetician și plătesc să aibă buze mari. Eu sunt mai câștigată, am banii în buzunar din acest punct de vedere. Mă mândresc și-mi place ce văd astăzi în oglindă, chiar dacă, așa cum spuneam, în adolescență am trecut prin perioade traumatizante legate de ceea ce azi sunt considerate atuuri fizice. Ceea ce este interesant acum este că oamenii sunt convinși că buzele mele nu sunt naturale.”, a mărturisit Ioana Filimon.

Concurenta de la „Bravo ai stil!” a subliniat că nu are nicio intervenție estetică la nivelul feței și că atunci când era adolescentă a fost poreclită „Buzuca” din cauza buzelor pline, care fac la acest moment invidia multor femei.

„Eu nu am nicio intervenție chirurgicală la nivelul feței și a fost greu să citesc că sunt operată, mai ales că în copilărie am avut un complex, copiii îmi spuneau „Buzuca. Am simțit presiunea faptului că nu ating standardele de frumusețe ale haterilor”, a mai spus Ioana Filimon într-un interviu pentru Viva.

Două foste concurente de la „Ferma”, în noul sezon „Bravo, ai stil!”. Una dintre ele a fost Miss România

Două foste concurente de la „Ferma”, în noul sezon „Bravo, ai stil!”. Ioana Filimon şi Otniela Sandu au concurat şi în aceeaşi ediţie Ferma de la Pro TV (în 2018).

Ioana Filimon este fotomodel şi deţine două titluri de miss în palmares: Miss România în 2016 şi Miss Global Model of the World în 2018. „Ar fi cazul să învăţ să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ţinutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities” vreau să îmi pun şi eu mintea la contribuţie, vreau să îmi compun singură ţinutele şi sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil . Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiţia şi voi da tot ce pot că să impresionez juriul şi telespectatorii”, spune Ioana Filimon.

Otniela Sandu este absolventă de Jurnalism, actriţă şi influencer. „Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ţine de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ şi vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viaţa de zi cu zi îmi fac destul de repede ţinutele şi rar port hainele aşa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu ştiu dacă toate sunt reuşite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după nişte reguli, dar dacă mie îmi plac şi mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aş purta o ţinută clasică, purtată după reguli”, spune Otniela Sandu.

Otniela Sandu şi Ioana Filimon se alătură celorlalte concurente deja anunţate în sezonul şapte „Bravo, ai stil!”: Ruxi, Sensy şi Mădălina Pamfile, Anda Adam şi Nicoleta Nucă. Kanal D a anunţat şi că, în noul sezon, Cătălin Botezatu nu va mai fi jurat.