Ioana Ginghină a recunoscut motivul pentru care s-a despărțit de Cove: „Nu m-a cerut de nevastă”

Ioana Ginghină a recunoscut motivul pentru care s-a despărțit de Cove. Sunt doi dintre cei mai apreciați actori din România și puțină lume știe că au format un cuplu în urmă cu mult timp. La vremea respectivă, erau colegi de teatru și au ajuns împreună pentru că actrița avea nevoie de un loc în care să stea cât apartamentul ei era în renovare.

26 feb. 2024, 10:04
Ioana Ginghină a recunoscut motivul pentru care s-a despărțit de Cove: „Nu m-a cerut de nevastă”
Ioana Ginghină a recunoscut motivul pentru care s-a despărțit de Cove

Ioana Ginghină a recunoscut motivul pentru care s-a despărțit de Cove. Acum, actrița este căsătorită cu Cristi Pitulice, fiind la al treilea mariaj. În urmă cu patru ani a divorțat de Alexandru Papadopol, după un mariaj de 12 ani, iar înainte de asta a trăit o poveste de dragoste, de un an, cu Gabriel Coveșeanu.

Citește și: Ioana Ginghină nu se teme de divorț: „Dacă mă despart de Cristi, mă mai mărit încă o dată, n-am nicio problemă”

Ioana Ginghină a recunoscut motivul pentru care s-a despărțit de Cove

Cât am renovat apartamentul am stat la Cove. El a zis să vin să stau la el, să nu stau cu muncitorii în praf. Când am terminat apartamentul l-am întrebat: „Ce fac? Mă mut înapoi?’. El nu a zis „Nu, vai de mine, iubirea mea, stai aici.’ Iar eu am zis „Bine, mă mut.’

Eu cu Cove nu m-am certat niciodată. Ne-am înțeles foarte bine, dar eu l-am întrebat atunci. Nu a fost nici da, nici ba, și atunci eu am înțeles frumos, mi-am făcut bagajul, am plecat la mine. Am început după aceea să ne mai vedem, dar nu mai era ca înainte pentru că în sufletul meu mă gândeam că nu mai e ok.

Nu m-a cerut de nevastă, dar și la el, dacă n-am gătit și dacă n-am fost femeie de casă… Doamne! Parcă intrase gătitul în mine. Mă simțeam vinovată că el cară gresie și atunci eu trebuie să gătesc mult, să fac de mâncare. Împreună ne-am dus la toate mănăstirile din Moldova. Cred că amândoi ne căutam altceva, dar a fost o relație tampon foarte bună. Nu ne-am certat niciodată, a fost o înțelegere 100%. Nu a fost cu scandal nici la final. I-am spus omului, a înțeles, nu a fost cu vai, dar te rog, stai. Chiar a fost foarte ok‘, a povestit Ioana Ginghină.