Ioana Ginghină nu se teme de divorț: „Dacă mă despart de Cristi, mă mai mărit încă o dată, n-am nicio problemă”

Ioana Ginghină a avut mai multe experiențe eșuate în dragoste, însă toate au întărit-o șo au ajutat-o să devină persoana de azi.

29 ian. 2024, 14:19
Ioana Ginghină nu se teme de divorț: „Dacă mă despart de Cristi, mă mai mărit încă o dată, n-am nicio problemă”
Ioana Ginghină nu se teme de un nou divorț

Ioana Ginghină a ajuns în fața altarului pentru a treia oară, cel care a cucerit-o și a convins-o să spună „Da”, oferindu-i o nouă speranță după divorțul dureros de Alexandru Papadopol, tatăl fiicei sale, fiind Cristi Pitulice.

Citește și: Ioana Ginghină o apără pe Eva Măruţă: „Nu mi-a venit să cred când am văzut valul de hate. Chiar cred că sunt Dumnezeu”

Acum, actrița glumește tot mai des pe seama acestui subiect și pe situația pe care a avut-o până acum pe plan sentimental. Fiecare prag de vârstă a veni cu un nou soț pentru ea, spune în glumă Ioana Ginghină, care mărturisește că nu ar spune nu nici în fața celei de-a patra căsnicii, în cazul în care aceasta din prezent nu va decurge conform așteptărilor sale.

„Dacă este nevoie și, Doamne ferește, mă despart de Cristi, să mă credeți că o să mă mai mărit încă o dată, n-am nicio problemă! Eu fac glume prin teatru. Am colegi noi care nu mă cunosc, au vreo 20 de ani și sunt fascinați: “De 3 ori te-ai măritat?”.

Nu știți ce zace în mine! Le spun: “Eu am experimentat căsnicia la 20 de ani, la 30 de ani, la 40 de ani.” Să sperăm că ne oprim aici și nu o experimentez și la 50 de ani, dar viața bate filmul!”, a declarat Ioana Ginghină, pentru ego.

Citește și: Alexandru Papadopol a sunat-o pe Ioana Ginghină după ce s-a măritat. Ce a putut să-i spună. Deși a înșelat-o, o voia înapoi, însă actrița i-a întors spatele

Chiar dacă e de ceva timp cu actualul partener, fotografiile pe care le are actrița cu el pe rețelele sociale sunt foarte puține. Artista are și o explicație pentru asta.

„Cristi mi-a zis „Te rog să nu mă mai pui pe Instagram.” Deci de câte ori îl pun, e ceva rău, are un val de hate de groază, îi scrie lumea lui de toate, dar și femei. „Urâtule, de toate”. Lumea zice „vai dar te duci singură? De ce nu pui poze?” Nu pe feed, pun pe story, acolo dispare repede și lumea îl caută și îi dă bullying la greu, că nu e frumos, că a avut noroc că m-a găsit pe mine, că astfel e vai de capul lui. Eram șocată că sunt și femei. I-a scris o doamnă că dacă nu eram eu nu ajungea în Thailanda, dar el are agenție de turism”, spunea vedeta în urmă cu puțin timp.