Ioana Ginghină arată senzaţional în costum de baie. Actriţa a slăbit cinci kilograme după ce a ţinut o dietă cu pepene

Ioana Ginghină arată senzaţional după ce a ţinut o dietă cu pepene roşu. Actriţa defilează fără nicio emoție acum pe plajele din Grecia, în costum de baie, unde se află în vacanță cu soțul și fetița ei.

RomaniaTV.net
17 iul. 2017, 18:16
Ioana Ginghină arată senzaţional în costum de baie. Actriţa a slăbit cinci kilograme după ce a ţinut o dietă cu pepene

Ioana Ginghină a mâncat timp de zece zile doar pepene roșu. Actrița  Șatena a dat jos 5 kilograme în urma dietei pe care a ținut-o și se poate răsfăța acum cu fel de fel de preparate tradiționale.

Ca în fiecare vară, actriţa Ioana Ginghină a ţinut una dintre curele ei preferate, cea cu pepene roşu. Timp de zece zile a dat gata zece pepeni, dar nu a mai mâncat absolut nimic altceva. La finalul dietei, actrița a constatat că e mai ușoară cu cinci kilograme și se poate expune fără griji în costum de baie.

„Pepenele e fructul meu preferat, aş putea mânca încontinuu, de aceea ţin foarte uşor această cură. Nu am mâncat absolut nimic altceva. Doar pepene roşu fără restricţii. Deşi pare o cură dură, e uşor de urmat, chiar nu faci foamea, iar efectele sunt garantate”, a povestit actriţa pentru Click