Ioana Ginghină, cu părţile intime la vedere. A purtat cea mai sexy şi transparentă rochie, pe podium

Ioana Ginghină, cu părţile intime la vedere. Actriţa a acceptat o nouă provocare, de care este foarte mândră. A urcat pe scenă şi a defilat în cea mai sexy şi transparentă rochie pe care a purtat-o vreodată public.

30 mart. 2022, 12:22

Ioana Ginghină, cu părţile intime la vedere. Vedeta nu a mai făcut asta până acum, însă i-a plăcut foarte tare această experienţă, de model. A defilat într-o rochie neagră lungă, cu inserţii de piele, volane cu tentă spaniolă, dar şi multiple transparenţe, un mix de elegant şi excentric, de clasic şi futurist, de sobru şi revelator, care a pus-o într-o ipostază nouă.

Citeşte şi: Ioana Ginghină a primit undă verde de la medici să facă copil la 44 de ani. „Pot să rămân însărcinată!”

Ioana Ginghină, cu părţile intime la vedere

Nu putem să nu remarcăm faptul că forma fizică a Ioanei Ginghină este una de apreciat, ţinuta care i-a arătat „aproape totul” confirmă acest lucru.

Aseară m-am “jucat”. Mi-a plăcut, a fost o experiență inedită. Cum vin pozele vă mai arăt, dar până atunci iată câteva imagini de la unul dintre cele mai mari evenimente de modă din București: SOIREES DE LA MODE 28- THIERRY MUGLER WORLD„, este mesajul postat de actriţă pe pagina sa de Facebook.

Drama prin care a trecut Ioana Ginghină

Până la vârsta de 44 de ani, Ioana Ginghină a trecut prin multe greutăţi, însă, de departe, cel mai dureroasă perioadă din viaţa ei a fost când a fost nevoită să renunţe la o sarcină, din cauza problemelor pe care le avea bebeluşul.

La o simplă ecografie, când sarcina era destul de avansată, Ioana a aflat că fătul avea probleme și, pe fondul unor malformații, s-a văzut nevoită să renunțe la copil. „Cea mai nefericită am fost, eram la „Acasă” și am pierdut o sarcină. Prima sarcină! Nu a fost că doar am pierdut-o și atât, a fost o sarcină cu malformații, a fost o poveste foarte tristă. Sarcina era destul de avansată – 5 luni – și, la o morfologie fetală, la o ecografie, am descoperit că fătul avea malformații și a trebuit să renunț.

Nu a fost cea mai ușoară decizie pentru noi. Nici pentru mine, și nici pentru Alexandru, la momentul respectiv. A fost cea mai urâtă săptămână din viața mea!”, a povestit Ioana Ginghină, în podcastul lui Lucian Viziru.