Ioana Ginghină este gata de nuntă! De la cine s-a inspirat actrița pentru rochia de mireasă: „M-am tot uitat pe poze ca să mai fur”

Mai sunt doar câteva zile până când vor bate clopotele de nuntă pentru Ioana Ginghină. Actrița este mai pregătită ca niciodată să își refacă viața.

01 sept. 2023, 19:35
Ioana Ginghină este gata de nuntă! De la cine s-a inspirat actrița pentru rochia de mireasă: „M-am tot uitat pe poze ca să mai fur”
Ioana Ginghină este gata de nuntă! De la cine s-a inspirat actrița pentru rochia de mireasă: „M-am tot uitat pe poze ca să mai fur”

În luna septembrie, Ioana Ginghină urmează să se căsătorească, iar într-un interviu acordat pentru viva.ro, actrița a dezvăluit detalii-cheie despre evenimentul important care urmează să aibă loc în viața ei. Căsătoria actriței cu iubitul ei, Cristi Pitulice, va avea loc în partea a doua a lunii, iar Ioana a menționat că își dorește să evite stresul asociat organizării nunții. Până la nuntă, ea își ocupă timpul cu repetițiile de teatru, iar fiica ei urmează să participe la o tabără în Germania.

Citește și: Cea mai bună rețetă de ciorbă de oase! Ioana Ginghină a demonstrat că dragostea trece prin stomac

Ioana Ginghină va sărbători a treia ei căsătorie, oficializându-și relația cu partenerul ei, Cristi Pitulice. Deși încearcă să ascundă acest lucru, actrița trăiește emoții intense în legătură cu pregătirile pentru acest eveniment special. Ea a început deja să caute pe internet diverse variante de coafuri care se folosesc de bentițe cu flori pentru ceremonie.

În luna iulie, Ioana a fost nașa de botez alături de iubitul ei, purtând o rochie albă, lejeră și scurtă, care i-a permis să se simtă relaxată. La nunta sa, Ioana își dorește să se simtă la fel de bine și să se bucure de dans și de momentele speciale alături de cei dragi.

„Încă nu am idee de rochie. Mă întreb când s-a transformat acest moment al bucuriei și al dragostei în stresul rochiilor, florile, mărturii, dansul mirilor… Îmi doresc să nu am niciun stres cu această nuntă. Vreau să-mi aducă numai bucurie. Uite, în premieră, și o poză cu Cristi. Deci, să nu zici că nu ți-am dat…’, a declarat Ioana Ginghină.

În privința rochiei, încă nu are idee cum va fi, dar a recunoscut că se mai inspiră din pozele de la nunta lui Jojo cu Paul Ipate.

„M-am tot uitat pe pozele de la nunta lui Jojo, ca să mai „fur””’, a spus actrița, într-un grup pe care l-a realizat pe Instagram.

După vacanță, vedeta și-a reluat rutina de zi cu zi. Ea se pregătește să primească vizita surorii sale și a revenit la repetițiile pentru spectacolele de teatru. În plus, fiica actriței, Ruxandra, și-a pregătit bagajele pentru plecarea ei într-o tabără în Germania.

„Ruxandra pleacă în tabără mâine. Pleacă în Germania, la München. Trebuie să învețe lumea să se relaxeze și să se bucure de viață, că nu vezi ce e în jur…”, a mai declarat actrița Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină și-a reînceput viața de la zero după despărțirea de Alexandru Papadopol. La vârsta de 45 de ani, actrița se pregătește să-și oficializeze relația în această toamnă, cu partenerul ei, Cristi Pitulice. Cu inima plină de bucurie, bruneta simte că a găsit persoana potrivită pentru ea. Totuși nu neagă că divorțul de Alexandru Papadopol a fost unul extrem de dureros.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost căsătoriți timp de 12 ani și au o fiică împreună, pe nume Ruxandra. Vedeta este mândră de faptul că a avut curajul să înceapă o nouă etapă în viața ei și să redea încrederea în dragoste. Recent, Ioana Ginghină a împărtășit o poveste emoționantă despre suferința pe care a trăit-o după divorț și despre modul în care a reușit să-și refacă viața.

„Acum cinci ani, la vârsta de 41 de ani, după 12 ani de căsătorie și cu o fetiță minunată de 10 ani, Ruxandra, viața mea a luat o întorsătură neașteptată. M-am trezit singură, confruntându-mă cu un gol imens în suflet și cu multe întrebări fără răspuns”, a scris actrița pe blogul ei.

Actrița a mărturisit că divorțul de Papadopol a fost pentru ea ca un cutremur, care i-a distrus universul. Vedeta a considerat că, prin prisma divorțului, la momentul respectiv a pierdut tot.

„Divorțul a fost un cutremur care mi-a distrus lumea pe care o cunoșteam. Credeam că am tot, familia perfectă. Dar, iată cum într-un moment am pierdut tot: familia și, prin prisma despărțirii, și casa în care construisem atâtea amintiri.  Însă, în acel moment de haos și incertitudine, am găsit curajul de a începe de la capăt, de a-mi face un plan. Am înțeles că viața nu se termină după o despărțire, ci doar capătă o nouă formă. Am descoperit că nu ești niciodată prea matură, ca să nu zic „bătrână’ pentru a începe de la zero și că fiecare sfârșit este, de fapt, un nou început. În ciuda durerii, nu mi-am pierdut încrederea în oameni și în bărbați”, a mai scris Ioana Ginghină pe blog.

Citește și: Ioana Ginghină rupe tăcerea după cinci ani de la divorț. Ce spune despre Alexandru Papadopol: „M-am trezit singură, cu un gol imens în suflet și cu multe întrebări fără răspuns”