Ioana Ginghină, nuntă cu ambulanţă, soţ rănit grav de şampanie, şi mascaţi: „Au chemat vecinii poliţia de trei ori”

Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice în acest weekend în cadrul unui eveniment restrâns, dar cu multe peripeţii.

28 sept. 2023, 10:25
Ioana Ginghină, nuntă cu ambulanţă, soţ rănit grav de şampanie, şi mascaţi: „Au chemat vecinii poliţia de trei ori”

Ioana Ginghină s-a căstorit,  iar nunta a fost marcată de mai multe evenimente neplăcute. Soțul vedetei a ajuns de urgență la spital, iar vecinii au chemat poliția

Ioana Ginghină s-a căsătorit pentru a treia oară zilele trecute, când a spus „Da” alături de Cristi Pitulice. Celebra actrița s-a autointitulat „Regina Toamnei”, întrucât întregul eveniment s-a desfășurat într-un cadru de vis, în curtea casei sale, iar rochia purtată de vedetă a fost și ea una de basm, extrem de lejeră și perfectă pentru întregul concept. Totuși, nunta nu s-a terminat nici fără incidente neplăcute, povestește Ioana Ginghină, care spune că s-a trezit cu mașina de poliție la poartă de patru ori. Vecinii se pare că au fost destul de iritați de petrecerea desfășurată în curtea artistei, chiar dacă, susține ea, nu era deloc gălăgie.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit în curtea casei lor. Cei doi au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă: „Momentul important s-a consumat. Eu am zis da, domnul a spus da”

„La nuntă a fost foarte frumos, aveam emoții, e complicat să faci acasă și înainte, și după. Am prins o vreme superbă, am avut noroc. Arăta superb curtea, totul decorat frumos, dar au chemat vecinii poliția la 4 la amiază. De trei ori au chemat-o, bănuim cine i-a chemat. Nu ne-au dat amendă. Venea poliția și zicea „Da, am constatat”. Nu era muzica tare. Și nu vecinii din jur cu care vorbisem, niște vecini mai îndepărtați. Săracii își cereau și scuze de câte ori veneau.”, a declarat Ioana Ginghină în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Soțul Ioanei Ginghină, accidentat după nuntă

Evenimentele neplăcute nu s-au terminat aici, însă, povestește vedeta. Într-un moment de neatenție, Cristi, partenerul acesteia, a suferit un accident destul de grav la mână, cei doi fiind nevoiți să apeleze chiar la ajutorul medical. Totul s-a întâmplat de la o sticlă de șampanie care rămăsese în soare și care, în momentul în care a fost ridicată de bărbat, a explodat imediat.

„Ieri când muta Cristi niște sticle, s-a tăiat la mână, a fost rău, am mers la urgență. Pentru că stătuse gheață pe lângă, nu s-a văzut și când a ridicat, a căzut și a explodat. I s-a tăiat un tendon de la deget. Noi nu avem verighetă, am făcut civila.”, a continuat aceasta.

Ioana Ginghină rupe tăcerea după cinci ani de la divorț. Ce spune despre Alexandru Papadopol: „M-am trezit singură, cu un gol imens în suflet și cu multe întrebări fără răspuns”

Faptul că evenimentul s-a desfășurat într-un cadru atât de intim, cu 40 de persoane apropiate din cercul celor doi, i-a făcut pe toți cei prezenți să fie extrem de relaxați și să se distreze pe cinste. Mai mult, Ioana spune că viitori săi fini și-ar fi dorit, ca la rândul lor, să aibă parte de o astfel de petrecere, dacă nu ar fi organizat deja nunta tradițională.

Ioana Ginghină pleacă în luna de mier ecu fiica lui Papadopol

„Noi o să fim nași peste două săptămâni. Mi-a spus finul că i-ar fi plăcut să facă și ei așa mai intim, dacă nu ar fi rezervat deja. Noi știam cine vine, nu am avut emoții dacă vine sau nu cineva, nu am avut nici stres dacă se simt sau nu bine. Nu i-am pus la mese, fiecare cum a vrut. Am avut dansul mirilor, dar nu l-am chinuit cu coregrafie.”, a mai spus ea.

Ioana Ginghină a dezvăluit însă că nu va pleca în luna de miere acum, ci abia în preajma Revelionului. Nu va pleca doar cu soțul ei, ci și cu Ruxandra, fiica din relația pe care a avut-o cu Alexandru Papadopol.