Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit în curtea casei lor. Cei doi au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă: „Momentul important s-a consumat. Eu am zis da, domnul a spus da”

Ioana Ginghină și Cristi Pituluice s-au căsătorit astăzi, în curtea casei lor. Actrița și soțul ei au spus da!, în fața ofiețrului de stare civilă.

23 sept. 2023, 16:28
Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit în curtea casei lor. Cei doi au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă: „Momentul important s-a consumat. Eu am zis da, domnul a spus da”
Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice și-au unit destinele, astăzi, în starea ofițerului de stare civilă. Actrița a publicat, pe Instagram, imagini din curtea locuinței, acolo unde are loc evenimentul.

Ceremonia și petrecerea au fost organizate în curtea vedetei, iar ea a explicat de mai multe ori că evenimentul va fi pentru ei, pe placul lor și mai ales menit să celebreze iubirea. Ioana Ginghină a îmbrăcat astăzi o singură rochie, o rochie vaporoasă care să-i permită să danseze. Pe cap, actrița a purtat o coroniță de flori și a fost machiată discretă.

Citește și: Ioana Ginghină, detalii despre nunta cu Cristi. Ce tradiție vrea să se respecte: „Mie îmi place”

„Deci, momemntul important a fost, s-a consumat, domnul a zis da, eu am zis da”, a spus Ioana Ginghină, pe Instagram.

Cununia civilă a avut loc tot în curtea casei, ofițerul stării civile fiind cel care s-a deplasat la locuința vedetei pentru a oficializa ceremonia și pentru a încheia actele. Alături de cuplu vor fi în această zi specială cei mai importanți oameni, aproximativ 40 de persoane, doar prietenii apropiați și foarte dragi sufletului lor. Cei doi nu au de gând să se cunune religios, așa că aceasta va fi singura petrecere.

Citește și: Ioana Ginghină rupe tăcerea după cinci ani de la divorț. Ce spune despre Alexandru Papadopol: „M-am trezit singură, cu un gol imens în suflet și cu multe întrebări fără răspuns”

„Cu pregătirile stăm bine, mai primim și câte o veste proastă, dar cum spuneam, nu totul depinde de noi. Chiar și oamenii cu care colaborez au fost uimiți când mi-au zis că nu o să am ceva din ce am povestit, iar eu le-am răspuns că noi trebuie să fim sănătoși că distracția merge și fără asta. 

Nu despre asta este vorba sâmbătă, dacă am sau nu acel serviciu. Îmi doresc foarte mult să ne simțim bine, să ne distrăm, să fie un moment frumos al existenței noastre și de asta restul chiar nu mai contează”, a dezvăluit Ioana Ginghină, în urmă cu doar două zile, pentru WOWbiz.ro.